Logo Gadero
service

Kerstboom Nijmegen

Wilt u een Nordmann of andere kerstboom kopen en laten bezorgen in Nijmegen? Koop online uw prachtige kerstboom met of zonder kluit bij Gadero. U kunt bij ons enkel via de website A-kwaliteit kerstbomen kopen en laten brengen in Nijmegen en omgeving. 

Wij bezorgen met eigen busjes en brengen de kerstboom zelfs graag bij u naar binnen. Uw kerstboom bezorgen wij in Nijmegen op vaste leverdagen zodat de transportkosten zo laag mogelijk blijven. Wees er snel bij: voor alle leverdagen geldt namelijk vol=vol!

Ontdek nu van het gemak van uw kerstboom laten bezorgen in Nijmegen en onze 100% mooie boom garantie. Wij bezorgen kerstbomen van Nijmegen noord tot zuid, en van Nijmegen oost tot west en in het centrum. 

De bezorging van kerstbomen in Nijmegen vallen bij ons onder het gebied Oost. Kies zelf bij de door u gewenste echte kerstboom uw bezorgdatum in Oost Nederland. Kies uit echte kerstbomen van 2 tot wel 4 meter hoog!

Ontdek de handige Easyfix kerstboommanden

Extra handig is dat wij de A-keuze kerstbomen met kluit leveren of kies voor lichtgewicht gezaagd zonder kluit. Ontdek in onderstaande video ook Easyfix, dat betekent een gezaagde kerstboom zonder gereedschap snel rechtop plaatsen! Dankzij de kluit verliezen onze kerstbomen minder snel hun naalden. Ook kunt u voor de gezaagde variant kiezen, vooral de Nordmann kerstboom is ook zeer naaldvast zonder kluit. U brengt uw kerstboom eenvoudig in huis, dankzij het smalle netje.

Zonder gereedschap uw boom recht met Easyfix boorgat in gezaagde boom

play video

Wij bezorgen in Nijmegen doorgaans van binnen uit. Dat betekent in de ochtend rijden we van hartje centrum naar bedrijven en particulieren buiten het centrum.