Logo Gadero
service

Kerstboom Purmerend

Wilt u een echte kerstboom kopen met bezorging in Purmerend? Koop online uw topkwaliteit kerstboom gezaagd of met kluit bij Kerstboomhandel Gadero. U kunt bij ons via de website online A-kwaliteit kerstbomen kopen voor Purmerend en omgeving. Wij leveren met eigen busjes bij u thuis. Desgewenst brengen we uw boom zelfs naar binnen. 

Uw kerstboom leveren wij in Purmerend op vaste leverdagen zodat de kosten voor bezorgen en de prijs van de boom zo laag mogelijk blijven. Wees er snel bij: voor alle leverdagen geldt namelijk vol = vol! Profiteer nu van het gemak van uw kerstboom laten bezorgen in Purmerend.

Wij bezorgen kerstbomen bij u thuis in Purmerend centrum of bij uw bedrijf. Kies uit 1,75 tot 2 meter kluitkerstbomen in 2 soorten. Of ga voor de Nordmann spar gezaagd in 2,3 en 4 meter met of zonder Easyfix boorgat.

De bezorging van kerstbomen in Purmerend vallen bij ons onder het gebied Randstad 1. Kies zelf bij de door u gewenste echte kerstboom uw bezorgdatum in Randstad 1. Kies uit echte kerstbomen van 2 tot wel 5 meter hoog!

Ontdek Easyfix om eenvoudig uw boom rechtop te zetten

Extra handig is dat wij de A-keuze kerstbomen met kluit leveren of kies voor lichtgewicht gezaagd zonder kluit. Ontdek in onderstaande video ook Easyfix, dat betekent een gezaagde kerstboom zonder gereedschap snel rechtop plaatsen! Dankzij de kluit verliezen onze kerstbomen minder snel hun naalden. Ook kunt u voor de gezaagde variant kiezen, vooral de Nordmann kerstboom is ook zeer naaldvast zonder kluit. U brengt uw kerstboom eenvoudig in huis, dankzij het smalle netje.

Zonder gereedschap uw boom recht met Easyfix boorgat in gezaagde boom

Wij bezorgen in Purmerend doorgaans van binnen uit. Dat betekent in de ochtend rijden we van hartje centrum naar bedrijven en particulieren buiten het centrum.