Logo Gadero
service

Kerstboom Rotterdam

Wij bezorgen uw echte Nordmann kerstboom in Rotterdam graag bij u thuis. Bovendien leveren wij uitsluitend A-Kwaliteit kerstbomen met of zonder kluit. U kunt bij ons alleen online een kerstboom Rotterdam kopen van 2 tot 4 meter.

De kerstbomen bezorgen we bovendien op vaste dagen in Rotterdam en omgeving om zo de bezorgkosten laag te houden. Wees er snel bij. Voor alle leverdagen geldt namelijk vol=vol! Profiteer nu van het gemak van thuisbezorging en onze 100% mooie boom garantie. 

Wij bezorgen met eigen busjes kerstbomen van Rotterdam noord tot zuid, en van Rotterdam oost tot west en in het centrum. Wij bezorgen kerstbomen bovendien met happy service. Wij leveren uw kerstboom desgewenst ook in huis en halen het netje voor u er af.

Kerstboom leveringen in Rotterdam vallen bij ons onder het Randstad 1 gebied. Kies zelf bij de door u gewenste echte kerstboom uw bezorgdatum in West 1. Kies uit echte kerstbomen van 2 meter tot 4 meter hoog. Op=Op. 

Extra handig is, dat wij de A-keuze kerstbomen met kluit leveren of kies voor lichtgewicht gezaagd zonder kluit. Ontdek in onderstaande video ook Easyfix, dat betekent een gezaagde kerstboom zonder gereedschap snel rechtop plaatsen! Dankzij de kluit verliezen onze kerstbomen minder snel hun naalden. Ook kunt u voor de gezaagde variant kiezen, vooral de Nordmann kerstboom is ook zeer naaldvast zonder kluit. Uw kerstboom brengt u eenvoudig in huis, dankzij het smalle netje.

Zonder gereedschap uw boom recht met Easyfix boorgat in gezaagde boom

Wij bezorgen in Rotterdam doorgaans van binnen uit. Dat betekent in de ochtend bezorgen we in Rotterdam Centrum. Vervolgens rijden we met de kerstbomen naar Rotterdam Zuid, Rotterdam Oost, Rotterdam Noord en Rotterdam West.