Overkapping Bastenaken Geïmpregneerd 400 x 300 cm - Zwarte wanden

Productnummer: DE12093-2 Doe het zelf pakket inclusief schroeven & tekening   |   Zwarte wanden   |   Uit te breiden met diverse opties

Niet voorradig, aanvoer binnen 2-4 weken Vaste bezorgdag per postcode

€ 1198,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Betonpoeren
Daktrim
Daktrim
Wegzakpreventie
Wegzakpreventie
Dakdoorvoer
Dakdoorvoer
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
 • € 1198,95 Standaardproduct Overkapping Bastenaken Geïmpregneerd 400 x 300 cm - Zwarte wanden
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping Bastenaken Geïmpregneerd 400 x 300 cm - Zwarte wanden

 • Keteldruk geïmpregneerd, dus duurzamer dan onbehandeld Lariks Douglas
 • Mooi glad geschaafd vurenhout
 • Aantrekkelijke prijs, wel alles zelf op maat zagen
 • Met zwarte wanden (potdekselplanken)
 • Kost meer klustijd omdat alles nog zelf gezaagd moet worden
 • Prijs exclusief dakbedekking en fundering

Overkapping Bastenaken Geïmpregneerd 400 x 300 cm - Zwarte wanden

U bent niet vies van een beetje klussen? Deze ca. 4x3 geimpregneerde overkapping met fraaie zwarte potdekselwanden koopt u hier voor een lage prijs, wel dient u alle balken en planken nog zelf op maat te zagen. Deze doe het zelf overkapping Bastenaken met plat dak is gemaakt van ketelgeïmpregneerd, gedroogd en geschaafd vuren hout. Deze kapschuur met blokhut gedeelte en overkapping is in totaal 4 meter breed, 300 cm diep en 3.25 meter hoog. DHZ Kapschuur Bastenaken heeft nog een overschot aan de voorkant van ca. 100 cm, waarmee de totale diepte uitkomt op 400 cm. De schuine schoren en boeidelen zitten bij de prijs inbegrepen. De fundering en dakbedekking dient u zelf toe te voegen. 

Wist u dan keteldruk geïmpregneerd Scandinavisch vuren circa 40% langer meegaat dan onbehandeld Lariks Douglas hout? Daarom kiezen steeds meer mensen voor deze duurzame overkapping 4x3 met plat dak. Ook is bij ketelimpregnatie het hout tot in de kern behandeld, veel duurzamer dan dompelimpregneren. Dat maakt deze doe het zelf bouw overkapping zo aantrekkelijk. Duurzaam, kant en klaar geleverd en een aantrekkelijke prijs!

Deze DHZ overkapping Bastenaken met plat dak is van gladgeschaafd en keteldruk geïmpregneerd Scandinavisch vurenhout gemaakt. De stapelbare, zwarte potdeksel wanden en ijzerwaren worden meegeleverd binnen de prijs.

Inbegrepen

De geïmpregneerde houtbouw materialen bestaan uit:

 • 195 mm breedte potdekselplanken met regelwerk. Zwartkleurig, ook mogelijk met houtkleurige  wanden.
 • dubbele laag 145 mm boeidelen
 • staanders glad geschaafd met licht afgeronde hoekjes 138x138 mm 
 • dakbalken en schoren 45x145 mm
 • rabat mes en groef 18 mm als dakbeschot
 • materiaal lijst met standaard lengtes die u zelf op maat maakt
 • opbouwbeschrijving
 • schroevenpakket

Dakbedekking

Kapschuur/berging Bastenaken met plat dak (licht hellend) van Tuindeco wordt standaard geleverd zonder dakbedkking. Als dakbedekking kunt u kiezen voor Easy-roofing (zelf eenvoudig aan te brengen) of EPDM rubber (zeer duurzaam). Alle elementen zijn voorgeboord. Zorg voor een 100% waterpas en stevige ondergrond. Plaats de 138 x 138 mm staanders uiterst haaks.

Fundering

Deze kapschuur/berging Bastenaken is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ook gaaf in combinatie met een vloer van hardhouten planken. Dit breekt mooi met de kleuren van het Noord-Europese geïmpregneerd hout. Of maak van betontegels een terrasvloer in uw overkapping. 

Tips

Monteer de 4 overkappingstaanders op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton (aanbevolen). Betonpoeren zijn ook als extra opties hier bij te bestellen. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om een recht model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden waarop u de dichte wanden plaatst. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse beschikbare betonpoeren. 

Vergelijkbare modellen

Ditzelfde model is ook verkrijgbaar in lariks/douglas hout, namelijk de Vianen. Een ander vergelijkbaar model is de Monne, deze kapschuur in onbehandeld. 

Dit Tuindeco buitenverblijf type Bastenaken is aan de achterkant helemaal dicht. 

Bij dit doe het zelf pakket dient u rekening te houden met extra klustijd. U dient alles zelf op maat te zagen en voor te boren. Een bouwtekening, alle schroeven en andere bevestigingsmaterialen worden meegeleverd.

Dit product valt onder de categorie: Overkapping 4x3.

Zelf een overkapping op maat bouwen? Raadpleeg onze rekentool

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Zwarte wanden Bastenaken overkapping zwarte wanden Doe het Zelf Overkapping Bastenaken Zwarte wanden 400 x 300 cm Geïmpregneerd hout Doe het zelf pakket inclusief schroeven & tekening   |   Zwarte wanden   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 1198,95 per stuk incl. btw