Logo Gadero
service

Overkapping plat dak Oslo L Type 7 Lariks Douglas Geschaafd 690 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden

Productnummer
DE12125
Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer
Met blanke wanden en dichte enkele deur
OverkappingOsloLType7Blank
i_oslohamar_l_type_5_8_7_2_png
Vanaf

6.378,95

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
380 cm
Breedte
690 cm
Hoogte
272 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
6.378,95incl. BTW
3 tot 4 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Alles reeds op maat gezaagd en snel op te bouwen

  • Mooi glad geschaafd Lariks Douglas hout

  • Inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen

  • Zelf fundering bij bestellen

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Geen kleur
Breedte
690 cm
Diepte
380 cm
Hoogte
272 cm

Overkapping plat dak Oslo L Type 7 Lariks Douglas Geschaafd 690 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden

Deze royale houten overkapping Oslo L type 7 van Tuindeco is volledig gezaagd en bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij glad geschaafd Lariks Douglas. Deze terrasoverkapping met plat dak en een berging is gemaakt van gedroogd en glad geschaafd, splintervrij Lariks Douglas hout. Het buitenverblijf is ca. 7 meter met een berging van ca. 2 x 3 meter en een overkapping van ca. 4 x 3 meter. Deze moderne overkapping biedt ruimte om uw tuingereedschap op te bergen en daarnaast is er ook ruimte voor een loungeset of eettafel voor buiten.

Afmetingen

Deze moderne Lariks Douglas Overkapping Oslo L type 7 met blanke wanden en berging met enkele dichte deur heeft een oppervlakte van 690 x 380 cm. Deze Lariks Douglas overkapping met plat dak is 272 cm hoog en de achterzijde van de overkapping is gesloten door middel van blanke potdekselplanken. Daardoor zit u goed uit de wind en kunt u genieten van uw tuin.

Het glad geschaafde Lariks Douglas verblijf heeft een plat dak van glad geschaafde vellingdelen, welke rusten op 8 staanders van 14.5 x 14.5 cm glad geschaafd hout. Bij deze moderne Oslo overkapping zijn alle delen op maat geleverd en de schoren zijn voorgeboord. Ook bevestigingsmateriaal, schuine schoren en bouwtekeningen worden bij u bestelling meegeleverd. De berging van ca. 200 x 327 cm wordt afgesloten met blanke wanden en wordt geleverd met enkele deur inclusief stelkozijn, beslag en cilinderslot.

Dakbedekking

Het dak bestaat uit 16 mm dikte vellingdelen welke volledig waterdicht is door hoogwaardig EPDM rubberfolie, wat standaard mee wordt geleverd bij deze overkapping. Bij deze overkapping Oslo type 7 met plat dak en blanke wanden wordt standaard geleverd met een ronde dakdoorvoer. Dit zorgt voor een goede afwerking van uw hemelwater. Om het EPDM goed af te werken, raden wij aan gebruik te maken van aluminium daktrimmen. U kunt deze als extra optie mee bestellen.

Tips

Om ervoor te zorgen dat uw overkapping stevig staat, plaatst u de wanden op 6x20 mm opsluitbanden en de 6 staanders op betonpoeren. Kies bij voorkeur voor de rechte betonpoeren, zodat de opsluitbanden hier strak op aansluiten.

Monteer de 6 stuks overkapping staanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in antraciet, of rechte modellen in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse betonpoeren.

Maatwerk

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe. Zelf een overkapping op maat bouwen? Raadpleeg onze rekentool.

Zoekt u toch een overkapping zonder bergruimte, of heeft u dit type liever met blanke wanden? Bij ons heeft u ruime keuze uit alle types oslo overkappingen.