Houten aanbouw frame 200 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

Productnummer: NZ13020-2000-5000-antraciet   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek antraciet Nesling

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf februari 2021

€ 930,00 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten aanbouw frame 200 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

  • Compleet Pakket met Harmonicadoek antraciet Nesling
  • Extra dikke 85 x 85 mm Lariks Dougles Staanders & Liggers
  • Inclusief Pergola Hoek- en Muurelementen Nelsing
  • Inclusief Schoren
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig

Houten aanbouw frame 200 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

Wilt u ook tijdens de hete zomerdagen genieten van het buitenleven en uw tuin? Bouw dan een aanbouw pergola met antraciet kleur schaduwdoek van 5 meter lang en 2 meter breed. Deze set is op maat gezaagd van Lariks Douglas hout en wordt geleverd met een schaduwdoek van het welbekende merk Nesling. Dit model frame is zo gemaakt dat hij tegen de muur geplaatst dient te worden. Het schaduwdoek kan open en dicht, zo kan u ook altijd nog van de zon genieten. Als het doek dicht is houdt het 90% van alle UV straling tegen.

Lariks douglas

Een sterk frame heeft robuuste staanders nodig en dat heeft deze set ook. De 4 staanders van Lariks douglas (onbehandeld) zijn elk 8.5 cm dik en breed met een lengte van 3 meter. De standaard hoogte van een pergola is 2.5 meter, zo kan u de palen nog 50 cm in de grond plaatsen voor de stevigheid. Wat ook kan is de nesling vloerelementen bestellen, waarin u de staanders stevig kan plaatsen. Het frame heeft een uiteindelijke binnenmaat van 210B x 500L en een buitenmaat van 227B x 509L.

Nesling Gepoedercoat staal

De ringbalk wordt gevormd door 5 liggers die u eenvoudig aan het huis kan monteren met de meegeleverde Nesling muur elementen. 4 van deze liggers komen in de lengte van het aanbouwframe. Deze maakt u aan elkaar met de Nesling verbindingselementen. Alle Nesling elementen zijn van gepoedercoat staal, deze coating zorgt voor een langere levensduur van het staal en ziet er ook nog eens mooi uit.

Tip: Wanneer u Lariks douglas hout beitst krijgt het een veel langere levensduur!
 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Compleet Frame + Harmonicadoek Nesling aanbouw frame extra lang Pergola Lariks Douglas Bezaagd aanbouw model 200 x 500 cm met Harmonicadoek antraciet en 85x85 mm Lariks Douglas   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek antraciet Nesling
€ 930,00 per stuk incl. btw