Logo Gadero
service

Portugese Laurier 100-125 cm in pot - Groenblijvende Haagplant

Productnummer
LS83051
portugese_laurier_1
portugese_laurier_haag
portugese_laurier
Per stuk

35,45

incl. BTW

Niet op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Wintergroen en fraaie donkergroene kleur

  • Mooie, ranke soort

  • Eenvoudig te planten (2 stuks per meter)

  • De haagplant van dit moment

  • Redelijk winterhard (in woonwijk doorgaans prima)

  • Groeit niet zo snel als de gewone Laurier

Specificaties

Materiaal
Hout
Kleur
Groen

Portugese Laurier 100-125 cm in pot - Groenblijvende Haagplant

Zoekt u een alternatief voor een houten schutting of een traditionele coniferenhaag? De Portugese Laurier is de tuinplant van dit moment. Deze laurierplant is mooi smal en groeit redelijk snel. De donkergroene kleur geeft deze haagplant een luxe uitstraling. De Portugese Laurier is blijvendgroen, dus ook in de winter heeft u een groene haag.

Hoge kwaliteit en 100-125 cm hoog 'boven de grond'

Wij hebben deze Prunus lusitanica 'Angustifolia' haagplanten in pot van hoge kwaliteit. De hoogte is 100-125 cm, exclusief de pot. Met pot is de hoogte circa 140 cm. De hoogte van 1 a 1.25 meter is een prima basis om binnen enkele jaren een haag. van rond de 180 cm te creëren. Let altijd of de potmaat bij de hoogte is inbegrepen als u gaat vergelijk. Wij werken met de betere kwekers en hebben nooit klachten over de kwaliteit.

Portugese Laurier versus de gewone Rotundifolia laurier

De Portugese laurier blijft mooi smal, zeker in vergelijking met de traditionele laurier Rotundifolia die ook lichtere en grotere bladeren heeft. Deze Portugese lauriersoort groeit wel minder compact dan de Herbergii laurier, maar wel net iets sneller.

Let op, wij verkopen deze Portugese laurier met minimale afname van 14 stuks. Wij advsieren deze haagplant jaarlijks kegelvormig te snoeien en jaarlijks te bemesten met biologische bemesting. De Portugese laurier behoort momenteel tot de populaire haagplanten van Nederland. Wel adviseren we deze uitsluitend in het voorjaar of najaar te planten. Zorg bij langdurig droog weer voor bewatering.

Deze zogenaamde laurierkers, bij ons bekend als de Portugese Laurier, draagt de Latijnse naam Prunus Lusitanica Angustifolia.

De levertijd voor dit product bedraag circa 7 werkdagen, de minimale afname is 14 stuks