Terrasplank Siberisch Lariks 2.8 x 14.5 x 300 cm

Productnummer: KH790026 Lange levensduur   |   Prachtige vlamstructuur


Terrasplank Siberisch Lariks 2.8 x 14.5 x 300 cm

Met 1 klik een hele partij vlonderplanken 300 cm kopen. Hier kan het! Deze partij vlonderplanken liggen op ons overslag terrein en zijn daardoor licht vergrijsd. Voor u de mogelijkheid om deze planken voor een super prijs aan te schaffen! (nu omgerekend 7,50 per plank!)

Bent u een echte liefhebber van duurzaam Lariks hout? Dan is deze Siberisch Lariks terrasplank van 28 x 145 x 3000 mm een ware eyecatcher voor uw tuin. Als deze lengtemaat u niet bevalt zijn deze planken er ook in de lengtematen 4 en 5.10 meter. De bovenzijde heeft 7 groeven en de achterzijde is fijngeribbeld.

Deze plank is de creme de la creme van het Lariks Douglas hout en staat bekend om haar lange levensduur  en bijzondere afkomst. Deze Siberische lariks vlonderplank komt uit Rusland in tegenstelling tot het meeste Lariks Douglas hout, dat veelal uit Europa komt en veel minder lang mee gaat en grote noesten bevat. In Rusland groeien andere bomen en deze bomen groeien veel langzamer. Dit zorgt ervoor dat de Siberische Lariks Vlonderplank een levensduur van 20 tot 25 jaar heeft, mits u hem op de juiste wijze monteert! Siberisch Lariks heeft een gelige kleur met kleine noesten (max 1 a 2 cm) en smalle vlammen. Deze duurzame Siberisch Lariks vlonderplank draagt het EUTR keurmerk en is onbehandeld. 

Let op, Siberisch Lariks is niet te vergelijken met ons Lariks Douglas hout. De noesten zijn veel kleiner, de vlammen smaller en de levensduur is bijna het dubbele. 

Montagetips

Bij de montage moeten de constructiebalken om de 40 centimeter van hart tot hart gelegd worden. Het is aangeraden om hiervoor 4.5 x 7 cm balken van hardhout of geïmpregneerd hout te gebruiken. Als vlonderpalen kunt u het beste voor de 6 x 6 cm palen gaan of plaats de balken op betontegels of verstelbare terrasdragers. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Vlonderplank Siberisch Lariks Terrasplank Siberisch Lariks 2.8 x 14.5 x 300 cm Lange levensduur   |   Prachtige vlamstructuur
€ 78,98 Per stuk incl. BTW