Logo Gadero
inspiratieservice

Terrasplank Siberisch Lariks 2.8 x 14.5 x 300 cm

Productnummer
KH790026
Lange levensduur
Prachtige vlamstructuur
sibirisch_lariks_fijne_ribbel_groef
vlonderplank_sibirisch_lariks_0
siberisch_lariks_vlonderplank
siberisch_lariks
Per stuk

19,95

incl. BTW

13 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Lengte
300 cm
Breedte
14,5 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Specificaties

Afwerking hout
Glad geschaafd
Materiaal
Zachthout
Houtsoort
Douglas
Kleur
Geel
Lengte
300 cm
Breedte
14,5 cm
Dikte
2,8 cm

Terrasplank Siberisch Lariks 2.8 x 14.5 x 300 cm

Bent u een echte liefhebber van duurzaam Lariks hout? Dan is deze Siberisch Lariks terrasplank van 28 x 145 x 3000 mm een ware eyecatcher voor uw tuin. Als deze lengtemaat u niet bevalt zijn deze planken er ook in de lengtematen 4 en 5.10 meter. De bovenzijde heeft 7 groeven en de achterzijde is fijngeribbeld.

Deze plank is de creme de la creme van het Lariks Douglas hout en staat bekend om haar lange levensduur en bijzondere afkomst. Deze Siberische lariks vlonderplank komt uit Rusland in tegenstelling tot het meeste Lariks Douglas hout, dat veelal uit Europa komt en veel minder lang mee gaat en grote noesten bevat. In Rusland groeien andere bomen en deze bomen groeien veel langzamer. Dit zorgt ervoor dat de Siberische Lariks Vlonderplank een levensduur van 20 tot 25 jaar heeft, mits u hem op de juiste wijze monteert! Siberisch Lariks heeft een gelige kleur met kleine noesten (max 1 a 2 cm) en smalle vlammen. Deze duurzame Siberisch Lariks vlonderplank draagt het EUTR keurmerk en is onbehandeld.

Let op, Siberisch Lariks is niet te vergelijken met ons Lariks Douglas hout. De noesten zijn veel kleiner, de vlammen smaller en de levensduur is bijna het dubbele.

Montagetips

Bij de montage moeten de constructiebalken om de 40 centimeter van hart tot hart gelegd worden. Het is aangeraden om hiervoor 4.5 x 7 cm balken van hardhout of geïmpregneerd hout te gebruiken. Als vlonderpalen kunt u het beste voor de 6 x 6 cm palen gaan of plaats de balken op betontegels of verstelbare terrasdragers.