Logo Gadero
service

Thermisch Gemodificeerd Frake Vlonderplank 2.8 x 14 cm voor Clips

Productnummer
64009-28-140-3050
Milieuvriendelijk verduurzaamd
Lichtgewicht vlonderplank
model_vlonderplankthermischgemodificeerdfrake
model_thermofrakevlonderplank
model_bovenzijdeterrasplnkthermischgemodificeerdfrake
Aanbieding
Per stuk,vanaf
46,25

39,31

incl. BTW

2 varianten op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Lengte
305 cm
Breedte
14 cm
Kies afmetingen
1 - 3 dagen
41 stuks
46,2539,31
1 - 3 dagen
61 stuks
64,4554,78
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Milieuvriendelijk verduurzaamd hout

  • Montage met clips

  • Lichtgewicht hout (ideaal voor dakterras)

  • Zachter dan hardhout

Specificaties

Afwerking hout
Vlak geschaafd
Materiaal
Thermisch gemodificeerd
Houtsoort
Fraké
Kleur
Bruin
Breedte
14 cm
Dikte
2,8 cm
Afmetingen
2,8x14x305 cm

Thermisch Gemodificeerd Frake Vlonderplank 2.8 x 14 cm voor Clips

Je wilt een terras gaan aanleggen met planken die duurzaam en licht van gewicht zijn? Deze Thermisch gemodificeerde Fraké vlonderplanken van 2.8 x 14 cm zijn met clips te leggen. Voor het plaatsen van een dakterras zijn deze planken zeer geschikt. Dit hout is een behandeling ondergaan met alleen water en stoom, waardoor het een levensduur heeft dat vergelijkbaar is met hardhout.

Lichtgewicht vlonder voor dakterras

Deze thermo Fraké vlonderplanken zijn door de thermische behandeling licht van gewicht en hierdoor ideaal voor het plaatsen van een vlonder op een dakterras. De planken zijn wel zachter dan hardhout. Pas dus op met naaldhakken e.d. Dit kan putjes in het hout veroorzaken. Plaats onderbalken om de 35 cm voor een goede basis van de vlonder.

Levensduur Fraké vlonderplanken

Deze planken zijn thermisch gemodificeerd met alleen water en stoom. Dit zorgt ervoor dat het hout een langere levensduur krijgt. Het hout is na de behandeling beter beschermd tegen schimmels. Het thermisch modificeren is een milieuvriendelijk proces waardoor deze planken een ecologisch verantwoorde keuze zijn. Na deze behandeling heeft deze vlonderplank duurzaamheidsklasse 1, dit betekent dat de plank een levensduur heeft van 25 jaar of langer. Daarnaast is Fraké een karakteristieke houtsoort dat ideaal is voor een opvallende vlonder.

Levensduur Fraké vlonderplanken verlengen

Hoewel deze planken al thermisch gemodificeerd zijn, kunnen deze planken nog behandeld worden met een olie. Dit beschermt de plank tegen vocht, schimmel, houtrot etc. Naast verduurzaming zorgt de olie ook voor kleurbehoud. De pigmenten in de olie beschermen het hout tegen UV-straling, waardoor het hout langer zijn kleur behoudt.

Bent u toch op zoek naar een ander soort vlonderplank? Kijkt u dan eens bij onze andere thermisch gemodificeerde vlonderplanken of onze vlonderplanken van hardhout. Wilt u graag vlonderplanken van composiet? Bekijk dan ons assortiment composiet vlonderplanken.