Thomsit R740 1-K-PU Reno Express - Voorstrijk & Vochtscherm 12 kg

Productnummer: FL95000-RE Korte wachttijd   |   Emissie arm

Voor- en nadelen van Thomsit R740 1-K-PU Reno Express - Voorstrijk & Vochtscherm 12 kg

  • Toepasbaar voor verschillende doeleinde
  • Beschermt tegen vocht
  • 1 uur snelle droogtijd
  • Hoge kleefkracht
  • Emissie arm

Thomsit R740 1-K-PU Reno Express - Voorstrijk & Vochtscherm 12 kg

Voor het verlijmen van een PVC of Eiken Parket vloer is het aan te raden om de ondergrond eerst te behandelen met de Thomsit R740 voorstrijkmiddel. Door de vloeroppervlakte te behandelen met deze universele voorstrijk van thomsit ontsaat er een optimale hechting voor het verlijmen van uw vloer! Na het aanbrengen van het voorstrijkmiddel dient de vloer nog worden behandend met een tussenprimer van Thomsit.

Niet alleen zorgt de Thomsit R740 voor een betere hechting voor het verlijmen van een vloer, maar dient het ook als afsluiting tegen vocht. We raden u aan om de R740 gebruikken bij vocht gevoelige ondergronden zoals droge afbouwplaten, houten ondergronden, magnesium- en steendekvloeren en vasthechtende lijmresten. Daarnaast wordt de levensduur van een Houten Lamel parket vloer bevorderdt! Met de droogtijd van slechts 60 minuten zorgt er voor dat u de werkzaamheden snel kunt vervolgen.

Gadero is uw vloeren webwinkel met een groot assortiment A-kwaliteit vloeren met de beste merken zoals Floer, Quick Step en Meister. Ook voor een bijpassende plintafwerking en benodigheden voor het leggen van uw nieuwe vloer bent u bij Gadero.nl aan het juiste adres! Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op voor deskundig advies! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Thomsit Voorstrijk Vochtscherm R740 1-K-PU Reno express Thomsit R740 1-K-PU Reno Express - Voorstrijk & Vochtscherm 12 kg Korte wachttijd   |   Emissie arm Op voorraad
€ 349,95 Per 12 kg incl. BTW