Tuinbezoek Montageservice - Vlonder

Productnummer: TBM-Vlonder   |   Zekerheid, advies op maat   |   Binnen 48 uur wordt er contact opgenomen om een afspraak in te plannen

Contact binnen 48 uur Tuinbezoek Montageservice

€ 48,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Tuinbezoek Montageservice - Vlonder

Wilt u uw houten vlonder of composiet op een dakterras laten plaatsen? Of wenst u een vlonder geheel op maat? Maak dan gebruik van onze Tuinbezoek montageservice voor vlonder.

Goed inmeten is een vak. Onze ervaren vakmannen komen bij uw thuis en maken een plan met u. Met onze tuinbezoek Montageservice kiest u voor zekerheid en advies op maat. Geen gedoe met opmeten, altijd de juiste maat en geen risico op meetfouten! Er worden proefmonsters meegenomen voor een stukje tastbaarheid.

Binnen 48-uur wordt er contact opgenomen om een afspraak in te plannen. Meestal binnen 3 week al mogelijk! Wij rekenen voor deze unieke service een vergoeding van € 48,95. Wanneer u naar aanleiding het tuinbezoek een bestelling plaatst inclusief montage, dan ontvangt u de kosten van € 48,95 terug.

Let op! De Tuinbezoek Montageservice is alleen beschikbaar in Nederland.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinbezoek Montageservice - Vlonder Gadero Tuinbezoek Montageservice - Vlonder   |   Zekerheid, advies op maat   |   Binnen 48 uur wordt er contact opgenomen om een afspraak in te plannen Op voorraad
€ 48,95 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!