Dubbelstaafmatten

Onze A-kwaliteit stalen dubbelstaafmatten,  zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal, voorzien van 10 jaar garantie en eenvoudig te monteren. Kies uit enkelstaafmatten of stevigere dubbelstaafmatten in lengtes 100, 120 en zelfs 200 cm hoogte. De maaswijdte is 4,5 bij 18,5 cm. Naast deze stalen hekwerken bieden wij eveneens bijpassende poortdeuren. Tot slot kunt u enkel- en dubbelstaafmatten hier in groen en antraciet online kopen voor de beste prijs en snelle levering uit eigen voorraad.

Dubbelstaafmatten zwart en groen

Naast de populaire dubbelstaafsmatten in de kleuren moskleurig groen en zwart vindt u bij Gadero bijpassende palen en speciale ronde palen standaard voorzien van bevestigingsmateriaal in de vorm van beugels. Tot slot kunt u uw order aanvullen met bodemplaten voor de verankering van de palen.

Bestel voor de laagste prijs stalen hekken bij Gadero.nl.

Let bij het kopen van dubbelstaafmatten op de volgende tips:

  • staaldikte 8-6-8 mm (normaal) of 6-5-6 mm dikte (voor lichte toepassingen).
  • eerst thermisch verzinkt en DAARNA groen of zwart gecoat, dit zorgt voor de beste kwaliteit en nagenoeg nul kans op roestvlekjes.
  • kies voor dubbelstaatmatten met ronde palen, dit plaatst makkelijk dan met vierkante omdat u net iets sneller kan werken.
  • pas op met slechte kwaliteit uit China.
  • kies altijd palen die 70-80 cm langer zijn dan de hoogte van uw dubbelstaafmat. zo staat uw metalen hekwerk stevig in de grond. Montage op beton met paalvoeten ook mogelijk.
  • bestel A-kwaliteit dubbelstaafmatten met service en altijd 3 jaar garantie bij Gadero.nl.

De meest verkochte hoogtes zijn 1 meter, 120 cm en 180 cm voor een echte stalen erfafscheiding.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode