Logo Gadero
service

Dubbelstaafmatten

Onze A-kwaliteit stalen dubbelstaafmatten, zijn in Europa gemaakt van thermisch verzinkt staal, voorzien van 10 jaar fabrieksgarantie en eenvoudig te monteren. Kies voor stevige 8-6-8 mm ijzeren dubbelstaafmatten rondom bedrijventerreinen in diverse hoogtes of kies de dunnere 6-5-6 mm metalen hekwerken.

Wij leveren deze stalen hekwerken met slimme beugels zodat u altijd enige speelruimte heeft. Naast deze stalen hekwerken bieden wij eveneens bijpassende poortdeuren. Tot slot kunt u dubbelstaafmatten hier in de kleuren groen, zwart en antraciet grijs online kopen voor de beste prijs en snelle levering uit eigen voorraad.

Dubbelstaafmatten

Naast de populaire dubbelstaafsmatten in de kleuren moskleurig groen en zwart vindt u bij Gadero bijpassende palen en speciale ronde palen standaard voorzien van bevestigingsmateriaal in de vorm van beugels. Tot slot kunt u uw order aanvullen met bodemplaten voor de verankering van de palen. De meest verkochte hoogtes zijn 1 meter, 120 cm en 180 cm voor een echte stalen erfafscheiding.

Gaat u een groene schutting maken met deze dubbelstaafmatten? Denk dan ook eens aan eetbare klimplanten. In onze blog leggen wij precies uit welke eetbare of groenblijvende klimplanten u voor uw schutting kunt gebruiken.

Wij leveren stalen dubbelstaafmatten onder gunstige Thuiswinkel Servicevoorwaarden en Leveringsgaranties. Wij bezorgen dubbelstaafmatten binnen enkele werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen. Bekijk ook onze houten tuinhekken of houten tuinschermen.

Let bij het kopen van dubbelstaafmatten op de volgende tips:

  • Staaldikte 8-6-8 mm (normaal) aanbevolen voor duurzame constructies of bij bedrijven.

  • Eerst thermisch verzinkt en DAARNA groen of zwart gecoat, dit zorgt voor de beste kwaliteit en nagenoeg nul kans op roestvlekjes. 

  • Kies voor dubbelstaatmatten met ronde palen, dit plaatst makkelijk dan met vierkante omdat u net iets sneller kan werken.

  • Pas op met slechte kwaliteit uit China. Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit uit Europa.

  • Kies altijd palen die 70-80 cm langer zijn dan de hoogte van uw dubbelstaafmat. zo staat uw metalen hekwerk stevig in de grond. Montage op beton met paalvoeten ook mogelijk.

  • Bestel A-kwaliteit dubbelstaafmatten met service en altijd met DSM fabrieksgarantie bij Gadero.nl.

  • Korting voor particulieren en bedrijven, onze webshop berekent automatisch korting bij afname van grote aantallen. 

  • In de kleur antraciet grijs zijn geen poorten leverbaar, in de kleuren groen en zwart wel. Let hier op als u een bijpassende metalen poortdeur wilt meebestellen.