Tuinhuis Neuruppin 2 Karibu 244 x 244 x 222 cm

Productnummer: KA7791 28 mm steek-/schroefsysteem   |   Vleugeldeur met lichtpaneel van kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 1099,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 1099,95 Standaardproduct Tuinhuis Neuruppin 2 Karibu 244 x 244 x 222 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Neuruppin 2 Karibu 244 x 244 x 222 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Neuruppin 2 Karibu 244 x 244 x 222 cm

Neuruppin 2 is het perfecte tuinhuisje wanneer u een hoektuinhuis zoekt voor in een hoek van uw tuin. Door zijn unieke ontwerp met de deur op de schuine wand is Neuruppin 2 het perfecte tuinhuisje voor plaatsing in een hoek van uw tuin. Deze moderne blokhut 2x2 meter van Karibu is perfect voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen en tuingereedschap. Deze luxe hoek tuinhuis Neuruppin 2 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu heeft een wanddikte van 2.8 cm en is eenvoudig te monteren doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 28 mm ronde profielen met mes en groef van onbehandeld Scandinavisch vuren hout.

Afmetingen

Hoektuinhuis Neuruppin 2 is 244 cm breed, 244 cm diep en heeft een maximale hoogte van 222 cm. Dit tuinhuisje beschikt over een dakoverstek aan de voorkant van 22 cm, aan de zijkant van 18 cm en aan de achterkant van 10 cm. Neuruppin 2 beschikt over een royale dakoversteek boven de deur. De afmetingen van de dakoverstek / schuine wand boven de deur bedraagt 98.5 x 98.5 cm. Dit tuinuisje wordt standaard geleverd met 60 mm brede funderingsbalken, die onder hoge druk zijn geïmpregneerd (KDI). De voorgemonteerde vleugeldeur beschikt over een lichtpaneel met kunstglas en wordt geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. De deur wordt tevens geleverd met bontebaardslot inclusief 2 sleutels waarmee u de deur kunt afsluiten. 

Dak(bedekking)

Neuruppin 2 beschikt over een licht aflopende platte dak met een dakhelling van 3 graden wat zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Het totale dakoppvervlakte van deze hoek berging bedraagd 7,3 m². Het dak wordt geleverd met 16 mm dakplaten. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie (2 rollen a 5m²) in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Als extra optie kunt u een dakgootset bestellen. De dakgootset is kleurloos keteldruk geimpregneerd. De set wordt inclusief druipketting, bitumenlijmpatroon en verstelbare beugels voor het vastzetten van het dakgootsysteem.

Houten vloerpakket

Neuruppin 2 wordt standaard geleverd zonder houten vloerpakket voor in het tuinhuis. Houten vloer in dit tuinhuis mee bestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloerpakket bestaande uit 16 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levering

De levertijd van Neuruppin 2 van Karibu is ca. 3 weken (hoogseizoen 6-9 weken), en wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Tuinhuis type Neuruppin is tevens verkrijgbaar in diverse andere maten en als set met dakaanbouw van 240 cm en 300, optioneel met dichte zij- en achterwand. Kijk hiervoor o.a. bij alternatieven van dit product onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Hoektuinhuis Neuruppin 2 Tuinhuis Neuruppin 2 Karibu 244 x 244 x 222 cm 28 mm steek-/schroefsysteem   |   Vleugeldeur met lichtpaneel van kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 1099,95 per stuk incl. btw