Tuinkas Royal Well Birdlip 44, 132 x 148 cm, nokhoogte 213 cm

Productnummer: 60063-132-148-213

Leverbaar vanaf begin 2022 Levertijd 15-30 weken.

€ 1.348,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Beglazing
Coating tuinkas
Kweektafel voor tuinkas
Kweekschap voor tuinkas
Samenstelling Sluiten
  • € 1.348,95 Standaardproduct Tuinkas Royal Well Birdlip 44, 132 x 148 cm, nokhoogte 213 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinkas Royal Well Birdlip 44, 132 x 148 cm, nokhoogte 213 cm

  • Kleine tuinkas met 2 m2 oppervlakte
  • Drempelloze dubbele schuifdeur voorzien van slot
  • Door verschillende opties aan te passen naar uw eigen wensen
  • Ruime deuropening van 180 cm hoogte

Tuinkas Royal Well Birdlip 44, 132 x 148 cm, nokhoogte 213 cm

U heeft weinig ruimte in de tuin maar wenst wel een ruim voelende kweekkas om uw eigen groenten in te kweken? Deze tuinkas Birdlip 44 heeft wat u zoekt. De tuinkas heeft een afmeting van 148x132 cm en heeft een nokhoogte van 213 cm. De goothoogte is 160 cm en de deuropening is 65 cm breed en maar liefst 187 cm hoog. De dubbele drempelloze deur schuift naar de zijkanten open en kan afgesloten worden met een sleutel. Dit alles geeft een zeer ruim gevoel aan de tuinkas. Ideaal voor tomaten kweken in kas! 

Kleine tuinkas

De Birdlip 44 heeft een oppervlakte van 2 m2 en wordt geleverd als bijna compleet bouwpakket. Standaard wordt deze tuinkas geleverd in blank aluminium met funderingsrand, regenpijpset, 1 dakraam en u heeft keuze uit 2 soorten beglazing: 3 mm dik veiligheidsglas of 6 mm polycarbonaat.

  • Veiligheidsglas: geleverd in lange ruiten en tot 6 keer sterker dan tuindersglas en zeer duurzaam. Glas is doorzichtig en laat veel licht door.
  • Polycarbonaat (dubbelwandig): licht van gewicht, onbreekbaar en heeft een beter isolerende werking dan glas. Polycarbonaat laat veel licht door, maar is niet doorzichting.

Indien gewenst kiest u uit een coating voor uw tuinkas, zo krijgt uw tuinkas een luxe uitstraling. Kies voor een zwarte of groen gecoate tuinkas, de funderingsrand wordt in de gewenste kleur meegeleverd. Wanneer u een kweektafel of kweekschap mee besteld, bestel deze dan in de juiste kleur mee. 

Goede beluchting

Een goede beluchting is van levensbelang in de kas. Daarom is de Birdlip 44 voorzien van 1 dakraam. Voor optimaal gebruiksgemak wordt het gebruik van een automatische raamopener geadviseerd. Een louvreraam zorgt voor een nog betere luchtstroming in uw tuinkas. Bestel deze mee bij de bijbehorende opties.

De tuinkas Birdlip is verkrijgbaar in de volgende maten;

Levering tuinkas

Uw tuinkas wordt geleverd door experts op gebied van glas levering. Een must om uw tuinkas netjes bij uw thuis afgeleverd te krijgen. Deze tuinkas is uitermate geschikt voor beginners.

Montage tuinkas

Uw tuinkas wordt geleverd als bouwpakket met uitgebreide handleiding. U kunt de tuinkas zelf in elkaar zetten. Voor u begint maakt u de fundering in orde, kies voor een betonbanden fundering, deze is eenvoudig te stellen en u verbindt de stalen funderingsrand op de betonbandjes. 

Voor een juiste montage dient de tuinkas volledig waterpas te staan, glasschade kan het gevolg zijn van een fundering die niet waterpas staat. Nadat u de fundering heeft geplaatst, plaatst u het frame van de tuinkas. Op het laatst plaatst u de beglazing. Glasplaten adviseren we met 2 man te plaatsen. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinkas Royal Well Birdlip 44, 132 x 148 cm, nokhoogte 213 cm Tuinkas Royal Well Birdlip 44, 132 x 148 cm, nokhoogte 213 cm
€ 1.348,95 Per stuk incl. BTW