Logo Gadero
service

Tuinscherm Lariks Douglas Zwart 17 planks (15+2) 180 x 180 cm Fijnbezaagd

Productnummer
DE87010-1800-1800
Lameldikte 1.6 cm
Rvs geschroefd
Tuinscherm_Lariks_Douglas_Zwart_17_planks

86,95

incl. BTW

2 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Breedte
180 cm
Hoogte
180 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Tuinscherm in moderne zwarte kleur

  • RVS geschroefd

  • Van 15 verticale planken 16 mm dikte

  • Extra bescherming tijdens transport door schermpallet

  • Zwart gedompeld, dus minder duurzaam dan zwart gespoten

  • Fijnbezaagd, dus licht ruw (splinterig)

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Kleur
Zwart
Breedte
180 cm
Hoogte
180 cm

Tuinscherm Lariks Douglas Zwart 17 planks (15+2) 180 x 180 cm Fijnbezaagd

Een moderne zwarte schutting maken voor een budgetprijs? Kies dan voor dit zwarte 180 x 180 cm Lariks Douglas tuinscherm. Dit tuinscherm bestaat uit 15 verticale planken en heeft 2 horizontale liggers die voor stevigheid zorgen. De Lariks Douglas lamellen zijn gemaakt van 1.6 x 14 cm fijnbezaagde planken. Dit tuinscherm is dus licht ruw, dit zorgt wel dat het scherm iets splinterig kan zijn, wel pakt fijnbezaagd hout de zwarte verf beter op dan bij glad geschaafd hout. Deze tuinschermen zijn zwart gedompeld. Dit geeft uw schutting een mooie zwarte kleur.

Moderne zwarte erfafscheiding

Een zwarte erfafscheiding hoort helemaal bij de trend van dit moment. Dit tuinscherm is zwart gedompeld. Dit zorgt voor een mooie zwarte kleur. Let er wel op dat deze kleur niet zo duurzaam is als bij zwart gespoten tuinschermen. U heeft dus kans dat deze tuinschermen eerder gaan vergrijzen, maar ze zijn dan ook voordeliger dan gespoten tuinschermen.

Dit tuinscherm is gemaakt van fijnbezaagde Lariks Douglas planken van 1.6 cm dik en 14 cm breed. In totaal bestaat dit tuinscherm uit 15 verticale lamellen. Dit geeft u redelijke privacy, maar voor een echt dicht scherm kiest u liever voor bijvoorbeeld 19 of 21 lamellen. Deze tuinschermen zijn 180 cm breed en 180 cm hoog. Dit is een zeer populaire maat voor tuinschermen en maakt deze budget schermen ook erg gewild. U vindt deze 180 x 180 cm zwarte Lariks Douglas schermen voor de beste prijs bij Gadero.

Bekijk ook onze schuttingpalen om uw schutting compleet te maken.

Zwarte tuinschermen monteren

Voor het monteren van deze tuinschermen heeft u veel verschillende mogelijkheden. Zo kiest u bijvoorbeeld voor 7x7 cm hardhouten schuttingpalen of 9x9 cm zwarte palen van Lariks Douglas om de look compleet te maken. Monteer deze tuinschermen met 6 verbindingshoekjes per scherm. Voor een opvallende erfafscheiding monteert u deze zwarte tuinschermen tussen grijze tussenpalen.

Plaats dit tuinscherm minstens 7 cm boven het maaiveld om de levensduur te verlengen. Ook raden wij u aan om deze tuinschermen na montage met zwarte beits te behandelen. Dit verlengt ook de levensduur van de tuinschermen en zorgt ervoor dat de zwarte kleur langer behouden blijft.

Gadero levert dit tuinscherm inclusief wegwerppallet. Deze schermdekkende pallet van 180 x 180 cm zorgt voor de beste omstandigheden van uw tuinscherm tijdens vervoer.