Logo Gadero
service

Vlonderplank Composiet Fiberdeck Premium Multigrey Light 2.3 x 21 cm Extra Breed

Productnummer
FW40208-23-210-3000
model_2322_300_montagemetcirkel
model_2322_300_vlonder_fun_deck_multigrey_light_01
model_2322_300_vlonder_fun_deck_multigrey_light_02
model_fun_deck_wpc_composiet_multigrey_light_138mm_vlakke_zijde_copy
model_fun_deck_wpc_composiet_multigrey_light_138mm_houtnerf_zijde_1_1
Per stuk,vanaf

47,25

incl. BTW

3 varianten op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Lengte
300 cm
Breedte
21 cm
Kies afmetingen
1 - 5 dagen
53 stuks
47,25
1 - 5 dagen
105 stuks
62,95
1 - 5 dagen
4 stuks
78,75
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor balkon of dakterras

  • Stabiel en lichtgewicht holkamer composiet

  • Speciale beschermlaag tegen vlekken en verkleuring

  • 25 jaar fabrieksgarantie, geproduceerd in de gerenommeerde Newtechwood fabriek

  • Minimaal 2% afschot leggen

  • Is minder sterk dan massief composiet

Specificaties

Afwerking hout
Geen afwerking
Materiaal
Composiet
Houtsoort
Composiet
Kleur
Grijs
Breedte
21 cm
Dikte
2,3 cm

Vlonderplank Composiet Fiberdeck Premium Multigrey Light 2.3 x 21 cm Extra Breed

Op zoek naar een duurzame en lichtgewicht terrasplank in een lichte kleur? Kies dan voor deze extra brede 2.3 x 21 cm holkamer vlonderplanken van Felixwood. Deze composiet planken hebben een mooie lichte kleur, wat ervoor zorgt dat deze niet snel warm worden onder de zon. Ideaal dus voor een vlonder bij een balkon op het zuiden. Deze Fiberdeck Premium composiet planken zijn extra dik zodat deze wat belasting kunnen hebben. Houdt er wel rekening mee dat holkamer composiet minder geschikt is voor intensief gebruik. U legt deze extra brede terrasplanken gemakkelijk en snel aan met clips. Bovendien is het composiet zeer stabiel en hoeft u maar weinig tussenruimte aan te houden. Zo heeft u minder planken nodig voor uw terras.

Holkamer composiet

Deze planken worde holkamer composiet genoemd omdat deze meerdere holle kamers heeft. Hierdoor zijn de vlonderplanken lichter in gewicht en scheelt het in prijs in tegenstelling tot massief composiet. Om achterblijvend vocht en water tegen te gaan is het aan te raden om deze terrasplanken altijd op 2% afschot te leggen. Dit is namelijk goed voor de levensduur van uw vlonder. Deze Fiberdeck Premium planken van Felixwood hebben een vlakke zijde en geborsteld oppervlak, wat zorgt voor een realistische houtlook. Kies dus zelf welke zijde u van de plank bovenop legt.

Terrasplank met beschermlaag

In tegenstelling tot houten terrasplanken zullen deze composiet planken niet verkleuren in de zon. Deze Fiberdeck Premium planken zijn voorzien van een beschermlaag: Ultrashield. Deze laag zorgt er niet alleen voor dat de vlonderplanken zonbestendig zijn, maar beschermt ze ook tegen vuil en vocht. Hierdoor zijn de planken zeer stabiel en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien laat gemorst eten, saus en wijn geen permanente vlekken achter. U loopt zelfs zorgeloos over uw composiet vlonder doordat deze geen splinters en scherpe randen hebben.

Bevestigen Fiberdeck Premium vlonderplanken

Bij deze vlonderplanken is juiste montage van belang. Het is belangrijk dat u minimaal 2% afschot aanhoudt bij het monteren. Door de holle kamers kan vocht en condens blijven staan. Door de planken op afschot te leggen kan het water gemakkelijk weglopen. Houdt er bij het doorleggen van de Fun-Deck delen rekening mee dat u dubbele balken en clips plaatst aan de kopse kant. Gebruik dus nooit 1 clips voor 2 planken. Zorg voor een balkafstand van 35 cm hart op hart.

Montage met clips

Deze holkamer composiet planken bevestigd u eenvoudig en snel met de bijbehorende clips (zie bijbehorende producten). Bij gebruik van clips houdt u al standaard 5 mm tussenruimte aan en heeft u geen last van zichtbare schroefgaten. Ideaal voor een prachtige strakke vlonder. Deze Fiberdeck Premium multigrey light planken zijn beschikbaar in de lengtematen 300, 400 en 500 cm.

Voor andere composiet terrasplanken en toebehoren kunt u bij Gadero terecht.