Logo Gadero
service

Vlonderplank Massief Composiet Fiberdeck Premium Ibiza Creme wit 2.3 x 13.8 cm voor clips

Productnummer
FW40190-23-138-3000
Met speciale beschermlaag
2-zijdig te monteren
Sterk WPC composiet
model_vlonderplank_massief_composiet_ibiza_creme_23x138mm
model_fun_deck_wpc_composiet_23x138mm_cedar_profiel
model_fun_deck_composiet_vlonderplanken_23x138mm_cedar_vlak_detail
model_fun_deck_composiet_vlonderplanken_23x138mm_cedar_houtnerf_detail
model_fun_deck_composiet_vlonderplanken_23x138mm_cedar_vlak_copy
model_fun_deck_composiet_vlonderplanken_23x138mm_cedar_houtnerf_copy
model_fun_deck_composiet_23x138mm_cedar_glad
model_fun_deck_composiet_23x138mm_cedar_houtnerf
Per stuk,vanaf

49,95

incl. BTW

116,38 per ㎡

2 varianten op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Lengte
300 cm
Breedte
13,8 cm
Kies afmetingen
1 - 5 dagen
48 stuks
49,95
1 - 5 dagen
8 stuks
71,43
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

 • Stevige en stabiele WPC composiet terrasplanken

 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

 • Met 20 jaar fabrieksgarantie, geproduceerd in de gerenommeerde Newtechwood fabriek

 • Met speciale beschermlaag tegen vlekken en verkleuring

 • Zwaarder dan holkamer composiet

 • Veel sneller zichtbaar, vaker even vegen

Specificaties

Afwerking hout
Glad geschaafd
Materiaal
Composiet
Houtsoort
Composiet
Kleur
Wit
Breedte
13,8 cm
Dikte
2,3 cm
Benodigde per m2
2.33

Vlonderplank Massief Composiet Fiberdeck Premium Ibiza Creme wit 2.3 x 13.8 cm voor clips

Een echt bijzondere vlonder maakt u met deze Ibiza Fiberdeck Premium composiet vlonderplanken. Door de lichte kleur zijn deze 23 x 138 mm terrasplanken een echte eyecatcher in uw tuin. Ook staan deze crème witte vlonderplanken mooi als vlonder bij een zwembad of in een moderne tuin. Het voordeel van lichte composiet vlonderplanken is dat ze niet snel warm worden in de zon, handig als u een terras op het zuiden heeft. De speciale beschermlaag zorgt ervoor dat deze Ibiza vlonderplanken hun kleur niet verliezen in de volle zon. Bovendien hoeft u niet bang te zijn dat deze lichte vlonderplanken snel vies worden. Vet en vuil veegt u er eenvoudig af met een doekje. Zo zorgt zelfs rode wijn niet voor permanente vlekken.

Lichte composiet vlonderplanken

Deze massief composiet vlonderplanken zijn 2.3 cm dik en 13.8 cm breed. In tegenstelling tot holkamer composiet bestaat massief composiet uit één geheel. Hierdoor zijn de planken zwaarder dan composiet met een holle binnenkant, maar ook veel steviger. Deze planken kunnen dan ook wel tegen een stootje. Deze Fiberdeck Premiumk vlonderplanken hebben aan beide zijden een geborsteld oppervlakte, wat ze een realistische houtlook geeft. Deze crème witte composiet planken zijn 2-zijdig te gebruiken. Bepaal zelf of u de vlakke of de houtnerf zijde bovenop legt. De bijbehorende clips maken het monteren een stuk eenvoudiger. Zo houdt u al standaard de benodigde 5 mm tussenruimte aan en heeft u geen zichtbare schroefgaten in uw terras.

Beschermd tegen verkleuring

Deze composiet vlonderplanken vergrijzen niet zoals dat bij hout wel het geval is. Fiberdeck Premium vlonderplanken zijn uitgerust met een speciale beschermlaag: Ultrashield. Deze extra laag heeft veel voordelen. Zo kan vocht en vuil niet in de planken trekken. Dit maakt ze zeer stabiel en ook makkelijk schoon te maken. Gemorst eten laat geen blijvende vlekken achter, dit veegt u gewoon met een doekje weg. Bij een lichte vlonderplank is dat wel zo handig. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over splinters of scherpe randen, hier heeft u bij composiet vlonderplanken namelijk geen last van. Hierdoor zijn deze planken heel geschikt voor een terras bij uw zwembad.

Fiberdeck Premium monteren

Voordat u uw terras met deze Fiberdeck Premium vlonderplanken gaat leggen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Deze WPC composiet planken zijn stabieler dan veel soortgelijke producten, maar kunnen nog steeds wat werken. Daarom is 5 mm tussenruimte echt een must. Houd daarnaast een balkafstand van max 35 cm hart tot hart aan. Hiermee zorgt u dat de planken voldoende ondersteuning hebben en niet gaan doorbuigen. Als u de planken gaat doorleggen aan de kopse kant gebruikt u dubbele onderbalken en dubbele clips. Monteer dus nooit 2 planken op 1 clip. Felixwood geeft 20 jaar fabrieksgarantie op deze composiet vlonderplanken.

Bevestiging clips Fiberdeck

Gebruik voor de bevestiging van de composiet terrasplanken de felixwood clipset en voor de eerste en laatste plank de cobra startclips. In de felixwood clipset zitten kunststof plankclips en RVS fixeringsclips. De fixeringsclips zorgen voor een rustig beeld, ook bij de kopse naden. Deze clips worden als volgt verdeeld (gebruik altijd 1 clip per kruising met de onderbalk).

 • Terras met één lengte plank, zonder kopse naden: plaats de fixeringsclips in het midden van de plank, op alle andere plaatsen bevestigen met kunststof clips.

 • Terras bestaande uit één kopse naad, 2 lengtes planken achter elkaar; Plaats de fixeringsclips aan de kopse naad van beide planken, op alle andere plaatsen gebruikt u de kunststof clips.

 • Terras bestaand uit 3 lengtes planken achter elkaar, dus 2 kopse naden; Bij de middelste plank komt de fixeringsclip in het midden. Bij de buitenste planken worden de fixeringsclips bij beide kopse naden geplaatst. Op alle andere plaatsen bevestigen met kunststof clips. (let op; middelste plank mag max. 4m lang zijn.)

Zorg ervoor dat ingesloten planken (terras met meerdere kopse naden) voldoende tussenruimte houden, ook composiet zal werken en kan enkele mm krimpen en uitzetten. Gebruik altijd 1 clip per kruising per onderbalk.

Gadero heeft deze 2.3 x 13.8 cm massief composiet Fiberdeck Premium vlonderplanken Ibiza in de lengtematen 300, 400 en 500 cm in het assortiment. Bekijk het gehele Fiberdeck Premium assortiment voor een alternatief op deze vlonderplanken.

Vergelijkbare producten