Logo Gadero
service

Terrasscherm van glas met opdruk 90x91 cm windscherm 6mm dik

Productnummer
PL5703-900-910-6
Gehard glas
175394_1fritlagt_billede600
175394_1billede0600
175394_1billede8600
175394_1billede6600
175394_1billede5600
klaar_voor_vervoer_0
Per stuk

190,45

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Beschut zitten

  • Geleverd met 4 glashouders

  • Wordt met glasklemmen geleverd

  • Luxe scherm van glas voor rondom (horeca) terras

  • Inkijk

Specificaties

Materiaal
Glas
Dikte
6 mm

Terrasscherm van glas met opdruk 90x91 cm windscherm 6mm dik

Bent u op zoek naar een bijzondere tuinafscheiding of windscherm rondom uw terras? Dan is dit scherm van glas wat voor u!

Glazen tuinafscheiding

Het glazen scherm heeft een afmeting van 90x91 cm en het geharde glas is 6 mm dik veiligheidsglas. Dit glazen scherm heeft een opdruk van witte blokjes, dit zorgt voor een speels effect en voorkomt dat vogels er tegenaan vliegen.

Plaats het glazen windschem aan de rand van uw veranda, u creert zo een beschutte plek en tegelijkertijd kunt u van het uitzicht genieten. Of wat dacht u als afscheiding voor een aanlegsteiger, zo krijgen kinderen niet de kans het water in te lopen.

De randen van dit glazen scherm zijn rond geslepen en dus niet scherp!

Inclusief beslag

Deze glazen schermen worden geleverd inclusief beslag, maar exclusief schroeven. De schroeven die u nodig hebt voor de montage aan de palen zijn afhankelijk van het materiaal van de paal. Lees de bijbehorende instructies om te bepalen welke schroeven u moet gebruiken.

Montage glazen tuinscherm

Bevestiging van het windscherm van glas is vrij eenvoudig. Het beslag voor de glazen platen wordt meegeleverd, daarnaast zit er een duidelijke beschrijving bij het product. De palen om de glasplaten aan te bevestigen dient u zelf uit te kiezen en mee te bestellen. Nadat u het beslag aan de palen heeft gemonteerd zet u de glasplaten vast in de klemmen. U heeft alleen een boormachine, meetlint en inbussleuteltje 4mm nodig.

Naast deze glazen platen met opdruk, zijn de platen van 90x91 cm verkrijgbaar in doorzichtig glas en mat glas. De glasplaat wordt geleverd inclusief 4 glashouders.

Veiligheid

Gemaakt van sterk veiligheidsglas, valt dus in duizenden kleine stukjes als het uitelkaar valt, dus geen scherpe, snijdende delen.

Wanneer u deze glasplaten bij Gadero besteld ontvangt u deze stevig verpakt thuis, de glazen wanden worden verpakt in plastic en staan in een houten stelling.

Bestel deze glazen platen voor uw horeca terras of prive vlonder nu met stalen of hardhouten palen.