Logo Gadero
service

Wovar Cortenstaal Plantenbak 50 x 100 x 50 cm - Bloembak

Productnummer
WV8748
Cortenstaal rechthoekige plantenbak
Roestbruin
50x100x50 cm
wovar_cortenstaal_plantenbak_50_x_100_x_50_cm_bloembak_1
wovar_cortenstaal_plantenbak_50_x_100_x_50_cm_bloembak_2
wovar_cortenstaal_plantenbak_50_x_100_x_50_cm_bloembak_4
Per stuk

199,95

incl. BTW

4 stuks op voorraad
48 uur
Details
Lengte
50 cm
Breedte
100 cm
Hoogte
50 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Hoogwaardig materiaal

  • Zeer lange levensduur

  • Inclusief bevestigingsmaterialen

  • Zeer ruime plantenbak

  • Kan vlekken achterlaten op bestrating

Specificaties

Gewicht
30,9 kg
Materiaal
Corten staal
Kleur
Bruin
Lengte
50 cm
Breedte
100 cm
Hoogte
50 cm

Wovar Cortenstaal Plantenbak 50 x 100 x 50 cm - Bloembak

Deze rechthoekige plantenbak van cortenstaal in de kleur roestbruin, biedt heel veel ruimte voor het planten van kleine bomen, bloemen of vaste planten. Deze bloembak is heel praktisch vanwege zijn formaat, daarnaast staat hij dankzij de moderne uitstraling ook nog eens heel mooi op een terras of vlonder. De afmetingen van deze rechthoekige bloembak zijn 50 x 100 x 50 cm, wat maakt dat deze plantenbak heel geschikt is om meerdere soorten bloemen en planten in te zetten. De inhoud van deze rechthoekige bak voor planten, is 250 liter en de dikte van het staal is 1,5 mm, de bovenrand van de plantenbak is 2,5 cm breed. Een plantenbak van cortenstaal is een duurzame keuze, het staal roest maar zal hierdoor niet verzwakken.

Plantenbak plaatsen en montage

Het in elkaar zetten en plaatsen van deze cortenstaal bloembak is vrij eenvoudig. Vanwege het gewicht van stalen plantenbakken, is het wel aan te raden om vooraf te bepalen waar de bloembak komt te staan. Vervolgens plaatst u de zijkanten in een hoek van 90 graden op elkaar en bevestigt u deze aan elkaar met de bijgeleverde bouten en moeren (steeksleutel meegeleverd). Hierna kan de bak gevuld worden met potgrond, planten en bloemen. Dankzij het gat in de bodem, zal teveel aan water altijd wegvloeien. Let op: Cortenstaal plantenbakken hebben als eigenschap dat het op natuurlijke wijze roest, daardoor kan het zijn dat deze in het begin door regen een lichte roest kleur afgeeft. Afhankelijk van de ondergrond, zou dit kunnen zorgen voor vlekken op uw bestrating of vlonder.

Bekijk ook de rest van het aanbod vierkante bloembakken, rechthoekige plantenbakken of wellicht wilt u liever een houten plantenbak?