Wovar EPDM rubber dakfolie met lijm voor maximaal 700x380 cm daken

Productnummer: WV92057 Rubberfolie dakbedekking   |   Lange levensduur   |   Voor houten daken   |  

€ 562,45 Per set incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar EPDM rubber dakfolie met lijm voor maximaal 700x380 cm daken

  • Kant en klare set dakbedekking
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Inclusief unieke corrigeerbare EPDM lijm voor houten daken
  • EPDM heeft een lange levensduur
  • Alleen geschikt voor houten daken

Wovar EPDM rubber dakfolie met lijm voor maximaal 700x380 cm daken

Wilt u het houten dak van uw blokhut, tuinhuis of overkapping voorzien van een eenvoudig te monteren en duurzame dakbedekking? Bestel dan dit alles in één pakket EPDM met een maximale afmeting van 700x380 cm. Houd er wel altijd rekening mee dat u het dakfolie 40 cm langer en breder moet bestellen dan uw dak. De lijm is speciaal gemaakt om eenvoudig houten daken te bekleden. Een bijkomend voordeel is dat de lijm na het aanbrengen 30 minuten corrigeerbaar, dit geef u de mogelijkheid om de dekbedekking goed neer te leggen. EPDM heeft een enorm lange levensduur van over de 50 jaar en is bestand tegen alle weersomstandigheden, deze dakbedekking is dus de duurzaamste optie in ons assortiment! 

Inhoud van het EPDM pakket 

Deze complete set bevat de volgende artikelen: 
- Één rol EPDM rubber dakfolie 740 x 420 cm (netto)
- Een dakdoorvoer rond
- Een emmer lijm voor EPDM op hout
- Een koker spuitlijm
- Een vachtroller set met twee rollers
- Een paar handschoenen
Wij raden u aan om gebruik te maken van een aandrukroller als u uw dak bekleed met EPDM voor een mooier resultaat. Ook is het verstandig om de aandrukroller te gebruiken bij het terugvouwen van het rubber bij de randen, dit zorgt ervoor dat het EPDM zich beter hecht aan het hout. Dit product zit niet bij het pakket inbegrepen maar kunt u apart bij Gadero.

EPDM monteren 

Met dit pakket monteert u eenvoudig de dakbedekking op uw dak. In de bovenstaande video wordt uitgelegd hoe u het beste EPDM kan monteren op uw dak. Gadero adviseert om EPDM altijd op schoon en glad geschaafd hout te monteren voor het beste resultaat. U kunt het beste de rol op de plek neerleggen die op de bijgeleverde schets wordt aangegeven. Vanuit die plek kunt u eenvoudig het EPDM uitrollen, dat zorgt er voor dat de dakbedekking strak op uw dak ligt. U kunt de randen van het dak netjes afwerken met daktrimmen of aluminium hoekprofielen voor een goed resultaat. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Dakbedekking Wovar Wovar EPDM rubber dakfolie met lijm voor maximaal 700x380 cm daken Rubberfolie dakbedekking   |   Lange levensduur   |   Voor houten daken   |   Op voorraad
€ 562,45 Per set incl. BTW