Wovar EPDM rubber dakfolie met lijm voor maximaal 450x520 cm daken

Productnummer: WV92058 Rubberfolie dakbedekking   |   Lange levensduur   |   Voor houten daken   |  

€ 509,45 Per set incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar EPDM rubber dakfolie met lijm voor maximaal 450x520 cm daken

  • Kant en klare set dakbedekking
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Inclusief unieke corrigeerbare EPDM lijm voor houten daken
  • EPDM heeft een lange levensduur
  • Alleen geschikt voor houten daken

Wovar EPDM rubber dakfolie met lijm voor maximaal 450x520 cm daken

Wilt u zelf uw houten dak duurzaam en milieuvriendelijk bekleden? Bestel dan deze complete set EPDM met een maximale afmeting van 450x520 cm. Deze set bevat alles wat u nodig heeft om eenvoudig EPDM te monteren op uw dak. Het alles in één pakket van Wovar bevat de volgende artikelen: één rol EPDM rubber dakfolie 490 x 560 cm (netto), een ronde dakdoorvoer, een emmer lijm voor het EPDM, een koker spuitlijm, een koker kit voor EPDM, een vachtroller set met twee rollers en een paar handschoenen. 

Voordelen van EPDM

EPDM heeft een enorm lange levensduur van over de 50 jaar en is daarom een duurzamere optie dan bijvoorbeeld dakleer of easyroofing. Verder is het product bestand tegen alle weersomstandigheden, naadloos en elastisch. Deze factoren zorgen ervoor dat er geen zwakke plekken in uw dakbedekking komen en dat het niet scheurt. 

Tips bij het monteren 

In de bovenstaande video wordt uitgelegd hoe u het beste EPDM kan monteren op uw dak. Gadero adviseert om EPDM altijd op schoon en glad geschaafd hout te monteren voor het beste resultaat en heeft nog een aantal montagetips wat betreft deze set:
- De lijm is na het aanbrengen 30 minuten corrigeerbaar, u heeft dus een half uur de tijd om de dakbedekking goed neer te leggen. 
- U kunt het beste de rol op de plek neerleggen die op de bijgeleverde schets wordt aangegeven, vanuit die plek kunt u eenvoudig het EPDM uitrollen wat zorgt voor het beste resultaat.
- Gebruik de aandrukroller (die zit niet bij het pakket inbegrepen, maar kunt u bij Gadero los bestellen) als u het dak bekleed met EPDM en bij het terugvouwen van het rubber bij de randen. 
- U kunt de randen van het dak het beste afwerken met daktrimmen of aluminium hoekprofielen. 

Let op: Houd er altijd rekening mee dat u het dakfolie 40 cm langer en breder moet bestellen dan uw dak.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
EPDM Wovar Dakbedekking Wovar EPDM rubber dakfolie met lijm voor maximaal 450x520 cm daken Rubberfolie dakbedekking   |   Lange levensduur   |   Voor houten daken   |   Op voorraad
€ 509,45 Per set incl. BTW