Wovar Korte Tellerkopschroeven Verzinkt 8.0 x 40 mm Torx

Productnummer: WV66436 Constructieschroeven voor Lariks Douglas of geïmpregneerd hout

€ 0,28 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar Korte Tellerkopschroeven Verzinkt 8.0 x 40 mm Torx

  • Torx 40 kop voor extra grip
  • Verzinkt staal
  • met Snijpunt
  • Extra sterk

Wovar Korte Tellerkopschroeven Verzinkt 8.0 x 40 mm Torx

Met deze korte tellerkopschroeven van Wovar, met een 22 mm brede kop, maakt u stevige constructies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vastzetten van houten staanders in een paalhouder. Maar ook het vastschroeven van verbindingsstukken van een pergola aan een 12 x 12 balk.

De tellerkopschroef wordt ook wel een flenskopschroef of een gebintsschoef genoemd. Door de brede tellerkop heeft deze schroef een groot klembereik. Hierdoor wordt het metaal krachtig tegen het hout getrokken. Door een brede kop te gebruiken, wordt er een stevigere montage geranandeerd dan, wanneer er een kleinere kop wordt toegepast. Met behulp van de torx 40 indruk draait u de schroef eenvoudig in het hout. Hiervoor heeft u geen krachtige accu boormachine voor nodig. Wanneer u gebruik maakt van hardhout dient u het het hout even voor te boren met een hardhoutboortje van 6.0 mm dik. Bij een naaldhout is voorboren niet noodzakelijk.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wovar korte tellerkopschroef Wovar Korte Tellerkopschroeven Verzinkt 8.0 x 40 mm Torx Constructieschroeven voor Lariks Douglas of geïmpregneerd hout Op voorraad
€ 0,28 Per stuk incl. BTW