Logo Gadero
service

Drywood Woodstain VV Zwartgrijs 20 Liter voor Gevelbekleding

Productnummer
LDS15149-20L
Dekkende beits voor Gevelbekleding in Zwartgrijs
grijs_ral7021

682,45

incl. BTW

Niet op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Geeft een prachtige Zwartgrijze kleur

  • Beschermt het hout

  • Trekt diep in het hout

  • Is makkelijk te onderhouden

  • Moet eerste keer rondom aangebracht worden

Drywood Woodstain VV Zwartgrijs 20 Liter voor Gevelbekleding

Wanneer u uw gevel wilt behandelen in een dekkende kleur, kiest u voor Woodstain VV van Teknos Drywood. Teknos Drywood staat bekend in de professionele bouw als dé oplossing voor gevelbekleding. Deze semi-filmvormende beits is watergedragen en verkrijgbaar in talloze kleuren. De populairste kleuren vindt u bij Gadero. Één van deze populaire kleuren is zwartgrijs. U kunt bij ons zwartgrijze Woodstain VV kopen in 2,5 liter blikken, 10 liter blikken en zelfs 20 liter blikken. Met een liter kunt u ongeveer 10 vierkante meter bestrijken. Houdt er wel rekening mee dat u waarschijnlijk meerdere lagen aan dient te brengen, zeker bij de eerste keer. Woodstain VV kleurt uw hout niet alleen, maar zorgt er ook voor dat het hout langer goed blijft. Hiermee verlengt u de levensduur van uw hout soms wel met vele jaren!

Tips bij het gebruiken van deze beits

Voor de beste bescherming is het ontzettend belangrijk dat u de Woodstain VV de eerste keer geheel rondom aanbrengt, het liefste in 2 lagen. Dit zorgt er voor dat er van geen enkele kant vocht in het hout kan trekken. Het aanbrengen rondom is makkelijk om in een fabriek te laten doen. Echter kan het ook prima thuis, met de hand. Hiervoor gebruikt u een blokwitter, platte kwast, patentkwast of een verfroller. De beits is ook nog aan te brengen met een daar voor geschikte verfspuit. Na het rondom aanbrengen van de beits kunt u beginnen met montage. Na montage is het meestal alleen nog maar mogelijk om de zichtzijde te behandelen. Gebruik bij voorkeur ook een kopse sealer om de kopse kanten te behandelen voor een maximale bescherming. Na montage brengt u nog één of twee lagen aan voor een mooi resultaat. In de meeste gevallen is uw gevel dan na ongeveer 5 jaar toe aan onderhoud. Dit verschilt echter enorm per gevel en is afhankelijk van veel factoren.

Bent u nou op zoek naar een andere kleur beits voor op uw gevel? Dit kan dekkend of transparant. Bij Gadero vindt u een selectie van de populairste kleuren.