Logo Gadero
inspiratieservice

Blokhut Caen 260 x 220 x 236 cm + Luifel 30 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer
DE407091
Wanddikte van 28 mm
Ramen en deur voorzien van enkel glas
407091_caen
Onyx_Log_Cabin_Untreated
407091_5
Per stuk,vanaf

1.249,25

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 416,41 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 29,72 per maandInstallments-SprayPay
Niet op voorraad
Details
Diepte
220 cm
Breedte
260 cm
Hoogte
236 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Wanddikte 28mm

 • Luifel van 30 cm

 • Wordt geleverd met losse roedes voor ramen en deuren

 • Deur en raam zijn zowel links als rechts te plaatsen

 • Exclusief Dakbedekking

 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
485 kg
Wanddikte
28 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch Vuren
Kleur
Blank
Breedte
260 cm
Diepte
220 cm
Hoogte
236 cm

Blokhut Caen 260 x 220 x 236 cm + Luifel 30 cm Wanddikte 28 mm

Blokhut Caen is een compacte houten tuinhuis met zadeldak die met zijn afmetingen van ca. 2,5 x 2 meter uitstekend dient als berging voor tuingereedschap. Tuinhuis Caen is vervaardigd uit hoogwaardig onbehandeld Scandinavisch vuren met een wanddikte van 28 mm. Met de afmetingen 260 x 220 cm biedt blokhut Caen ruimte voor het het stallen van uw tuingereedschap of fietsen. Aan de voorkant bevindt zich een luifel die 30 cm extra diepte geeft aan tuinhuis Caen. Onder deze voorluifel staat u niet alleen droog, ook zorgt dit ervoor dat uw blokhutdeur minder te lijden heeft van het weer.

Blokhut Caen is uitgevoerd met een enkele deur en een vast raam die beide zijn voorzien van enkel glas. Hierdoor heeft u ook aan lichtinval in dit tuinhuisje geen gebrek. Daarnaast zijn de deur en raam zowel links als rechts te plaatsen. Door de combinatie van enkel glas een een wanddikte van 28 mm is het binnen altijd warm en droog.

Blokhut Caen - wanddikte 28 mm en enkel glas

Blokhut Caen heeft een buitenmaat van 260 x 220 cm + luifel van 30 cm diep en een nokhoogte van ca. 236 cm. De funderingsmaat is 240 x 200 cm. Tuinhuis Caen beschikt aan de voorkant over een enkele deur van 83x188 cm (incl. kozijn) en 1 klein vast raam van 85x68 cm (incl. kozijn). De deur en het raam zijn zowel links als rechts te plaatsen. Blokhut Caen is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 28 mm. Zowel de deur als het vaste raam worden standaard geleverd met enkel glas en losse roedes.

Hout geschaafd Ja
Wanddikte 28 mm
Afmetingen 260x220 cm
Funderingsmaat 240x200 cm
Nokhoogte 236 cm
Ramen 1 vast (85x68)
Deuren 1 enkel (83x188)
Beglazing Enkel Glas
Daksoort Zadeldak
Luifel 30 cm
Dakoppervlak 7.4 m²
Inhoud 10.3 m³
Oppervlakte (m²) 4.8 m²
Gespiegeld op te bouwen? Deur en raam zijn zowel links als rechts te plaatsen
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Caen kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Caen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakshingles. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Caen te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 8 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Dakbedekking

Blokhut Caen wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties kunt u dakshingles of andere vormen van duurzame dakbedekking bijbestellen (meerprijs). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakshingels in diverse varianten en kleuren waaronder Dakshingles Recht Zwart of Beverstaart Rood.

Kiest u voor dakshingles? Bestel dan een starterset en kit voor dakbedekking mee via de extra opties.

Kies ook voor dakbedekking in de vorm van Easypan of Aquapan dakpanplaten in de kleuren Rood en Antraciet Grijs voor een extra luxe afwerking van het zadeldak van Blokhut Caen. Easypan Dakpanprofielplaten zijn prefab verzinkte, metalen platen in de look van echte dakpannen. Deze kant en klare stalen dakpanplaten hebben een glans, dit zorgt ervoor dat groene aanslag en dergelijke minder snel vat krijgt op uw dakplaten. Zoekt u lichtgewicht dakpanplaten? Bestel dan via de extra opties kant en klare Aquapan dakpanprofielplaten mee. Deze Aquapan dakpanplaten zijn gemaakt van aluminium met een leislag granuut laag (kunststof look). Voor zowel Easypan als Aquapan geldt dat deze als complete set worden geleverd met o.a. nokvorsten, windveren en schroeven.

Fundering

Deze blokhut/tuinkantoor Caen is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen.

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.