Logo Gadero
service

Tuindeco Blokhutten

Wanneer u op zoek bent naar een tuinhuis van zeer goede kwaliteit kunt u kijken bij Tuindeco. Ontdek het brede assortiment van Tuindeco met blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, kapschuren, priëlen en bergruimtes. Tuindeco blokhutten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en wanddiktes van 16 mm tot 70 mm. Gadero is officieel dealer van dit merk. Gadero levert uw houten blokhut overal in Vlaanderen en Nederland. Wij leveren onder gunstige Nederlandse servicegaranties.

Tuindeco Blokhutten

Gadero is een officiële dealer van Tuindeco. De tuinhuizen van Tuindeco worden standaard onbehandeld geleverd, maar het is mogelijk om te kiezen voor diverse behandelingen. U kunt uw blokhut laten impregneren in verschillende kleuren, zo is deze beter bestand tegen schimmel. Maar het is ook mogelijk voor een andere behandeling te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan zelf verven, transparant beitsen of het spuiten van een grondlaag.

Blokhut mila

Levering Tuindeco blokhutten

De levertijd van blokhutten van Tuindeco verschillen per type blokhut en de eventuele behandeling er van. Wanneer u uw blokhut wil laten impregneren bedraagt de levertijd zo’n 15 weken* extra. Als u kiest voor een grondlaag is de extra levertijd 8 - 9 weken*. Zelf verven of beitsen? Daar kost verder geen extra levertijd. De blokhutten van Tuindeco worden via een transporteur op maat geleverd. Snel uw blokhut in huis? Wij leveren ook prefab Tuindeco blokhutten binnen 48 uur (Let op: extra opties kunnen zorgen voor extra levertijd). 

*De vermelde levertijd komt bovenop de actuele levertijd van de bestelde blokhut.

Meest gestelde vragen over Tuindeco blokhutten

Tuindeco blokhutten inspiratie