Tuindeco Blokhutten

Tuindeco Blokhutten

Wanneer u op zoek bent naar een tuinhuis van zeer goede kwaliteit kunt u kijken bij Tuindeco. Ontdek het brede assortiment van Tuindeco met blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, kapschuren, prieelen en bergruimtes. Tuindeco blokhutten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en wanddiktes van 16 mm tot 70 mm. Gadero is officieel dealer van dit merk. Gadero levert uw houten blokhut overal in Vlaanderen en Nederland. Wij leveren onder gunstige Nederlandse servicegaranties.

Gadero is een officiële dealer van Tuindeco. De tuinhuizen van Tuindeco worden standaard onbehandeld geleverd, maar het is mogelijk om te kiezen voor diverse behandelingen. U kunt uw blokhut laten impregneren in verschillende kleuren, zo is deze beter bestand tegen schimmel. Maar het is ook mogelijk voor een andere behandeling te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan zelf verven, transparant beitsen of het spuiten van een grondlaag.

blokhut erickson

Levering Tuindeco blokhutten

De levertijd van blokhutten van Tuindeco verschillen per type blokhut en de eventuele behandeling er van. Wanneer u uw blokhut wil laten impregneren bedraagt de levertijd zo’n 15 weken* extra. Als u kiest voor een grondlaag is de extra levertijd 8 - 9 weken*. Zelf verven of beitsen? Daar kost verder geen extra levertijd. De blokhutten van Tuindeco worden via een transporteur op maat geleverd. Snel uw blokhut in huis? Wij leveren ook prefab Tuindeco blokhutten binnen 48 uur (Let op: extra opties kunnen zorgen voor extra levertijd). 

*De vermelde levertijd komt bovenop de actuele levertijd van de bestelde blokhut.

Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Geïmpregneerd

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode