Boomstam Schaaldeel Plank Lariks Douglas geïmpregneerd 2.0 x 15/25 x 250 cm

KOMO

Productnummer: VZ1402-20-170-2500   |   Geïmpregneerd   |   Ook geschikt voor potdekselen!

€ 10,95 € 8,45 per stuk
Vanaf 40 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Boomstam Schaaldeel Plank Lariks Douglas geïmpregneerd 2.0 x 15/25 x 250 cm

Haal de natuur in de tuin met deze natuurlijke Lariks / Douglas planken voor schuttingen of blokhut! Een natuurlijke plank zo uit de boomstam van Lariks-Douglas gezaagd, echter wel geïmpregneerd voor buitengebruik. Noord-Europees Lariks Douglas heeft een fijnere houtstructuur waardoor het duurzamer is dan normaal naaldhout. Natuurlijk is deze plank geschikt voor buiten, zowel voor schuttingen als het bekleden van wanden van een overkapping. Op milieuverantwoorde geïmpregneerde boomstamplanken gaan bij normaal gebruik 10 tot 15 jaar mee. Onze schaaldeel planken hebben KOMO keur en zijn PEFC gekeurd. Ook geschikt voor een tuinschutting en als tuin-timmerhout. Ideaal om mee te potdekselen! Afmeting circa 2 x 15-25 x 250 cm.

Deze tuinhout boomstamplank kan goed worden gebruikt voor erfafscheiding, betimmering van een gevel en houten schutting. De plank leent zich bij uitstek voor postdekselen (over elkaar heen laten vallen van de plank). Het natuurlijke uiterlijk van de boomstamplank geeft een rustig beeld in de tuin. Ook in langere lengte van 4 meter leverbaar. Geschikt voor tuinschutting met begroeiing, klimop en bloeiende klimplanten. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige herfstkleur van de wilde wingerd.

Deze stamplanken zijn snel en eenvoudig aan te brengen. Schitterend duurzaam product. Bestel hier uw schaaldelen / boomstamplanken 2 x 15/25 cm, 7 x 7 x 240 cm palen, 4.5 x 7 x 300 cm dwarsbalken en Torx 4 x 50 mm schroeven snel en goedkoop online.

Tips

De boomstamplanken kunnen ook eenvoudig verticaal aangebracht worden. Door deze over elkaar heen te laten vallen (het zogenaamde verticaal potdekselen) ontstaat een fraai beeld en extra diepte in de tuin.

Deze natuurlijke houten planken worden ook gebruikt bij winkelinrichtingen en het aankleden van (ski) bars. 


Vragen & antwoorden over dit product

Ze zijn geïmpregneerd, vallen ze groenig uit of blijft de natuurlijke hout kleur behouden? Ik wil ze namelijk voor binnen gebruiken als wandplanken.

Zijn inderdaad groen geimpregneerd, ook onbehandeld beschikbaar zie alternatieve producten.

Wat is de prijs van de boomstam plank 4.00 m ?

De prijs voor de 4 meter variant vindt u op hier.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
schaaldeelBoomstam Plank Lariks Douglas 2 x 15/25 x 250 cm KOMO   |   Geïmpregneerd   |   Ook geschikt voor potdekselen! Ruim op voorraad
€ 10,95 € 8,45 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Laatst bekeken door u