Boomstam Schaaldeel Plank Lariks Douglas geïmpregneerd 2.0 x 15/25 cm

KOMO

Productnummer: VZ1402-20-170-HP   |   Geïmpregneerd   |   Ook geschikt voor potdekselen!

Vanaf € 15,25 Per stuk incl. BTW

* Gebruik de kortingscode ZONNESTEKEL23 in je winkelwagen

Delen via WhatsApp
Boomstam Plank 2.0 x 15/25 x 250 cm Lengte Breedte Dikte Prijs/- Aantal stuks Voorraad / Bundels
250 cm x 15 cm x 2 cm
15 cm
2 cm
€ 15,25 Per stuk
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Boomstam Schaaldeel Plank Lariks Douglas geïmpregneerd 2.0 x 15/25 cm

  Haal de natuur in de tuin met deze natuurlijke Lariks / Douglas planken voor schuttingen of blokhut! Een natuurlijke plank zo uit de boomstam van Lariks-Douglas gezaagd, echter wel geïmpregneerd voor buitengebruik. Noord-Europees Lariks Douglas heeft een fijnere houtstructuur waardoor het duurzamer is dan normaal naaldhout. Natuurlijk is deze plank geschikt voor buiten, zowel voor schuttingen als het bekleden van wanden van een overkapping. Op milieuverantwoorde geïmpregneerde boomstamplanken gaan bij normaal gebruik 10 tot 15 jaar mee. Onze schaaldeel planken hebben KOMO keur en zijn PEFC gekeurd. Ook geschikt voor een tuinschutting en als tuin-timmerhout. Ideaal om mee te potdekselen! Afmeting circa 2 x 15-25 x 250 cm.

  Deze tuinhout boomstamplank kan goed worden gebruikt voor erfafscheiding, betimmering van een gevel en houten schutting. De plank leent zich bij uitstek voor postdekselen (over elkaar heen laten vallen van de plank). Het natuurlijke uiterlijk van de boomstamplank geeft een rustig beeld in de tuin. Ook in langere lengte van 4 meter leverbaar. Geschikt voor tuinschutting met begroeiing, klimop en bloeiende klimplanten. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige herfstkleur van de wilde wingerd.

  Deze stamplanken zijn snel en eenvoudig aan te brengen. Schitterend duurzaam product. Bestel hier uw schaaldelen / boomstamplanken 2 x 15/25 cm, 7 x 7 x 240 cm palen, 4.5 x 7 x 300 cm dwarsbalken en Torx 4 x 50 mm schroeven snel en goedkoop online.

  Rechte planken uitselecteren

  Om een strakke schutting te maken van deze schaaldelen bieden wij onze meest rechte planken aan. Wanneer u deze als onderste en bovenste plank gebruikt heeft u een goede basis om verder te potdekselen. Dit is een extra optie die u kan mee bestellen voor €2,45 door het juiste aantal bij rechte planken uitselecteren in te vullen.
   

  Tips

  De boomstamplanken kunnen ook eenvoudig verticaal aangebracht worden. Door deze over elkaar heen te laten vallen (het zogenaamde verticaal potdekselen) ontstaat een fraai beeld en extra diepte in de tuin.

  Deze natuurlijke houten planken worden ook gebruikt bij winkelinrichtingen en het aankleden van (ski) bars. 

   

  Toon alle specificaties
  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht