Logo Gadero
inspiratieservice

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 1 Gadero - 300 x 300 cm - Zwarte Wanden

Productnummer
LDS21000-1Z
Glad Geschaafd Douglas
Grotendeels Voorgezaagd
Uit te breiden met diverse opties
buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_type_1_zwarte_wanden
buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_type_3_plattegrond_basis_model_2
douglas_zwaluwstaartverbinding_buitenverblijf_klassiek_gadero_11
Per stuk,vanaf

4.492,25

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 1.497,40 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 106,87 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
4 tot 5 weken
Details
Diepte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
252 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
4.492,25incl. BTW
4 tot 5 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Douglas geschaafde staanders (14 x 14 cm) massief

 • Basis constructie met zwaluwstaartverbinding

 • Zwarte wanden bestaande ui dubbel zwart gecoate Zweeds rabat

 • Dubbele Douglas Deur inclusief half glas & roedes

Specificaties

Gewicht
1100 kg
Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Kleur
Zwart
Breedte
300 cm
Diepte
300 cm
Hoogte
252 cm

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 1 Gadero - 300 x 300 cm - Zwarte Wanden

Buitenverblijf Douglas voor uw tuin kopen van ca. 3 x 3 meter? Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 1 van Gadero is ca. 300 x 300 cm is de perfecte tuinhuis van Douglas hout wanneer u een houten berging zoekt met een luxe uitstraling. Buitenverblijf Douglas Luxe Type 1 van Gadero mag door zijn unieke ontwerp met een basis contructie van 14 x 14 massieve Douglas staanders met zwaluwstaartverbinding, moderne zwarte wanden en een dubbele Douglas Deur met half glas met recht een luxe tuinhuis worden genoemd. Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 1 biedt vollop ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen, tuingereedschap of fietsen.

Specificaties Buitenverblijf Klassiek Gadero

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 1 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 300 x 300 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagd ca. 306 cm, de breedte bedraagd ca. 306 cm en de nokhoogte is ca. 248 cm. Deze Tuinhuis / Buitenverblijf Klassiek van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels de ingekeepte, voorbewerkte en geschaafde massieve staanders, schoren, gordingen, ringbalken, boeiboorden en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas. De Douglas basisconstructie van de overkapping bestaat uit een zeer sterke verbinding middels zwaluwstaartverbindingen.

De basiscontructie van deze geschaafde Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Douglas geschaafde staanders (14 x 14 cm) massief

 • Douglas geschaafde ringbalk (4,5 x 14 cm)

 • Douglas geschaafde gordingen (4,5 x 14 cm) afgeschuind

 • Douglas geschaafde schoren (4,5 x 14 cm)

 • Douglas geschaafde boeiboorden (2,8 x 19 cm)

 • Douglas geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5 cm)

 • Zijkanten en voorzijde overstek ca. 250 mm

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 1 - Zwarte Wanden

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 1 wordt naast een basis model overkapping van ca. 3 x 3 meter geleverd met een op maat gezaagd zwart wandenpakket (enkelwandig) voor de wanden van de houten tuinhuis en dubbele Douglas deur (2 x 740 x 1940 mm) inclusief half glas en roedes. De zwarte wanden worden geleverd inclusief regelpakket van fijnbezaagd Lariks hout voor een solide montage van de wanden van de berging. De zwarte wanden bestaan uit dubbel zwart gecoat Zweeds rabatplanken met een breedte van 19.5 cm (17.5 cm werkend). De zichtzijde van deze zwarte Zweeds rabatplanken is fijnbezaagd.

Let op! De voorkant van de basis berging bestaat uit een compleet zwart wandpakket, regelpakket en dubbele deur. Voor deze zwarte wand aan de voorzijde van berging type 1 van Gadero geldt dat deze niet op maat is gezaagd voor het monteren en plaatsen van de dubbele deur. U dient zelf de dubbele deur in de zwarte wand te monteren.

Dakbedekking

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 1 met zwarte wanden van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 300 x 300 cm Buitenverblijf Klassiek wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete daktrimsets meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren op de 4 stuks staanders van de basis constructie van de tuinhuis te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van de zwarte wanden van deze Buitenverblijf Klassiek Type 1 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout van de zwarte wanden optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.

Bijbehorend bij dit product