Tuintegel Optimum 60x60x4 cm Antraciet met facet - Excluton

Productnummer: EX70926-zwart   |   Terrastegel met facet   |   Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

€ 39,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel Optimum 60x60x4 cm Antraciet met facet - Excluton

  • Geïmpregneerd en met facet
  • Zeer duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • A-kwaliteit van Excluton
  • Niet aftrillen
  • Niet geschikt voor oprit

Tuintegel Optimum 60x60x4 cm Antraciet met facet - Excluton

Deze betonnen tegel in de kleur zwart met de afmeting 60x60 en 4 cm dikte is een terrastegel met schuin facet als randafwerking. Deze Tuintegel Optimum 60x60x4 cm Antraciet met facet maakt deel uit van de populaire Optimum serie van Excluton. Deze 60x60cm betontegel is geschikt voor uw dakterras vanwege de relatief dunne dikte van 4 cm en is zeer onderhoudsvriendelijk. De bovenkant van de tegels zijn stroef tegen het uitglijden. Door deze stroeve bovenkant heeft de tegel een hoog voetcomfort. Voor woning terrassen en tuin terassen met zware tuinmeubelen adviseren we onze terrastegels van 5 of 6 cm dikte te kopen. Door het impregneermiddel is kalkuitbloei zeer beperkt.

Tuintegels leggen

Koop deze antraciet zwart betontegel hier voor de beste prijs per stuk. Dit komt overeen met 0,36 m2. De tegels worden echter verpakt per 7 stuks en om schade te voorkomen besteld u ze ook per 7. Daarbij dient u bij het berekenen van het benodigde aantal tegels rekening te houden met een snijverlies van circa 8%.Deze 60x60 cm zwarte tegel verkopen wij per stuk voor een aantrekkelijke prijs.

Deze tegels legt u gemakkelijk zelf in een zandbed van minimaal 10 cm. Gebruik hierbij fundyking of ophoogzand voor het beste resultaat waarmee u het langst kunt genieten van uw sierbestrating. Lees hier tips voor terras aanleggen. Bestel samen met deze 60x60 cm tegel in zwart opsluitbanden en zand mee.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Hallo, zouden deze tegels voor op de oprit gebruikt kunnen worden?? MVG Regina

Dit is absoluut niet mogelijk. U kunt pas bestrating voor uw oprit gebruiken wanneer de stenen of tegels minimaal 6 cm dik zijn.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met facet Tuintegel Optimum 60x60x4 cm Antraciet met facet - Excluton - Sfeer Tuintegel Optimum 60x60x4 cm Antraciet met facet - Excluton   |   Terrastegel met facet   |   Duurzaam en onderhoudsvriendelijk Op voorraad
€ 39,95 Per m2 incl. BTW