Overkapping Maaseik Geïmpregneerd 600 x 300 cm

Productnummer: DE12094 Inclusief bevestigingsmaterialen & tekening   |   Blanke geimregneerde wanden (potdekselplanken)   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 3-4 weken. Vaste bezorgdag per postcode

€ 1.638,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 34,83 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Daktrim
Wegzakpreventie
Dakdoorvoer
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
 • € 1.638,95 Standaardproduct Overkapping Maaseik Geïmpregneerd 600 x 300 cm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping Maaseik Geïmpregneerd 600 x 300 cm

 • Keteldruk geïmpregneerd, dus duurzamer dan onbehandeld Lariks Douglas
 • Mooi glad geschaafd vurenhout
 • Aantrekkelijke prijs, wel alles zelf nog op maat zagen
 • Inclusief wanden en schoren geleverd
 • Kost meer klustijd omdat alles nog zelf gezaagd moet worden
 • Prijs exclusief dakbedekking en fundering

Overkapping Maaseik Geïmpregneerd 600 x 300 cm

U zoekt een goedkope overkapping van ca. 6x3 van keteldruk behandeld / geïmpregneerd hout? Dit doe het zelf Buitenverblijf Maaseik is gemaakt van gedroogd, geimpregneerd en geschaafd vuren hout. Dit buitenverblijf met ruime overkapping is in totaal 6 meter breed, 300 cm diep en 2.62 meter hoog. Deze overkapping heeft tevens nog een totale overstek van ca. 100 cm (voor- en achterkant) waardoor de totale diepte van het dak uitkomt op 400 cm. Deze blokhut 6x3 meter met plat dak is van gladgeschaafd en keteldruk geïmpregneerd Scandinavisch vurenhout gemaakt. De wanden van Zweeds rabat (potdekselplanken) worden geïmpregneerd meegeleverd.

Wist u dat dit bouwpakket veel duurzamer is dan een tuinhuis van Lariks Douglas hout? Door de keteldruk behandeling van het hoogwaardige Noord-Europees vurenhout is dit hout goed bestand tegen weersinvloeden. Ook is bij ketelimpregnatie het hout tot diep in de kern behandeld, veel duurzamer dan dompelimpregneren. Dat maakt deze doe het zelf bouw overkapping zo aantrekkelijk. Duurzaam, onderhoudsarm aangeleverd (dankzij ketelduk behandeld hout) en een aantrekkelijke prijs! Hier heeft u jaren plezier van dus. 

Inbegrepen

Deze Tuindeco buitenverblijf type Maaseik is aan de achterkant en zijkanten helemaal dicht. De dichte wanden bestaande uit 195 mm brede geïmpregneerde potdekselplanken. De geïmpregneerde houtbouw materialen van DHZ pakket Maaseik bestaan uit:

 • 195 mm breedte potdekselplanken met regelwerk
 • dubbele laag 145 mm boeidelen
 • staanders glad geschaafd met licht afgeronde hoekjes 138x138 mm 
 • dakbalken en schoren 45x145 mm
 • rabat mes en groef 18 mm als dakbeschot
 • materiaallijst met standaard lengten die u zelf op maat maakt
 • bevestigingsmateriaal
 • opbouwtekening

Fundering

Deze overkapping/berging Maaseik is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Doe-het-zelf Overkapping Maaseik met plat dak van Tuindeco wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als dakbedekking kunt u kiezen voor Easy-roofing zelfklevende dakfolie (zelf eenvoudig aan te brengen) of EPDM rubberfolie (zeer duurzaam). Alle elementen zijn voorgeboord. Zorg voor een 100% waterpas en stevige ondergrond. Plaats de 138x138 mm staanders uiterst haaks. 

U heeft de keuze uit twee EPDM pakketten, een basis pakket met EPDM rubberfolie en EPDM contactlijm (spuitbus) voor 1-zijdige verlijming (enkel randen). Kies uit EPDM pakket compleet voor een uitgebreid pakket met extra lijm (contactlijm in spuitbus) voor 2-zijdige verlijming waarbij ook het EPDM over het gehele dak kunt bevestigingen. Let op! Voor beide pakketten geldt dat u geen lijm in emmer ontvangt.

Wij adviseren tevens om een dakdoorvoer mee te bestellen voor het afvoeren van hemelwater van het platte dak. Via de extra opties kunt u tevens bitumen-kit meebestellen om de dakdoorvoer vast te kitten op EPDM dakbedekking.

Tips

Monteer de 6 overkappingstaanders op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton (aanbevolen). Betonpoeren zijn ook als extra opties hier bij te bestellen. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om een recht model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden waarop u de dichte wanden plaatst. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse beschikbare betonpoeren. 

Vergelijkbare modellen

Een vergelijkbaar model maar dan van Lariks/Douglas is Dalfsen. Er is ook een onbehandeld model, dat is de Alfsu

Dit product valt onder de categorie: Blokhut 6x4, Overkapping 6x4

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
overkapping maaseik geimpregneerd vuren Overkapping Maaseik Geïmpregneerd 600 x 300 cm Inclusief bevestigingsmaterialen & tekening   |   Blanke geimregneerde wanden (potdekselplanken)   |   Uit te breiden met diverse opties
€ 1.638,95 Per stuk incl. BTW