Logo Gadero
service

Dakgoot uitbreidingset 200 cm kunststof vierkant 4-kant (100mm) Zwart

Productnummer
DE34310
kunststof_dakgoot_set_antraciet_65x4000
dakgoot_monteren_dakgootsets_16_5
dakgoot_monteren_dakgootsets_9_1
Per stuk

624,95

incl. BTW

18 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Diepte
500 cm
Breedte
10 cm
Materiaalsoort
Kunststof
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Makkelijk te monteren en in te korten

  • Complete dakgoot set

  • Kunststof is licht van gewicht

  • U krijgt de gootset voor beide kanten van uw zadeldak

  • Alleen voor overkaping met 4 zijdig dak

Specificaties

Materiaalsoort
Kunststof
Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart
Breedte
10 cm
Diepte
500 cm

Dakgoot uitbreidingset 200 cm kunststof vierkant 4-kant (100mm) Zwart

Staat u op het punt om een overkapping te plaatsen, maar bent u nog op zoek naar een dakgoot set? Deze kunststof mastgoot heeft een lengte van 5 meter en 100 mm breedte waar het water goed doorheen kan stromen. U krijgt deze mastgoot set 4x zodat het regenwater goed verwerkt wordt, wanneer het van uw overkapping met 4-zijdig dak stroomt. Een betrouwbare dakgoot is belangrijk, daarom wordt deze set ook met stevige beugels geleverd. Wanneer u geen mastgoot plaatst krijgt u al het water rondom uw overkapping te liggen, ook zal het water meteen van het dak tegen uw gevel waaien wat lelijke plekken op het hout oplevert.

Kunststof mastgoot

Mastgoten hebben als functie om het water van het dak af te voeren naar de afvoerbuis. Een mastgoot is groter dan een minigoot. Het type dakgoot wat u nodig heeft hangt samen met het oppervlakte van uw dak. Een mastgoot is te gebruiken voor daken met een oppervlak tot 60m². Kunststof dakgoten hebben als goede kwaliteit dat ze een lange levensduur hebben. Deze gaan met goed onderhoud tot wel 25 jaar mee. Daarnaast staat kunststof bekend als materiaal dat licht is qua gewicht, dit maakt het gemakkelijker met het plaatsen van de dakgoot. De goot is tevens makkelijk in te korten, waardoor u een mooier eindresultaat krijgt. De afvoerbuis kan u aansluiten op drainage, maar de voorkeur van Gadero gaat uit naar een regenton. Wanneer u de afvoer hierop aansluit kan u dit regenwater weer gebruiken, om bijvoorbeeld de planten water te geven.

Onderhoud dakgoot

Denkt u na het plaatsen van de dakgoot er wel aan om regelmatig het vuil en blad te verwijderen uit de goot. Wanneer dit zich ophoopt kan de dakgoot verstoppen en uiteindelijk doorzakken. Ons advies is om deze goot minstens 1 keer per jaar schoon te maken.

Is uw overkapping langer dan 5 meter en heeft u meer dakgoot nodig? Bekijk hier dan de mastgoot uitbreidingsset.