Logo Gadero
service

Dakgoot set kunststof minigoot 65 x 4000 mm zwart - 2 stuks

Productnummer
DE34301
dakgoot_monteren_dakgootsets_11_1
dakgoot_monteren_dakgootsets_12_5
dakgoot_monteren_Dakgootsets_17
Per stuk

216,95

incl. BTW

117 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Diepte
400 cm
Breedte
65 cm
Materiaalsoort
Kunststof
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Makkelijk te monteren en in te korten

  • Complete dakgoot set

  • Kunststof is licht van gewicht

  • U krijgt de gootset voor beide kanten van uw zadeldak

  • Alleen voor zadeldak overkappingen

Specificaties

Gewicht
1,5 kg
Materiaalsoort
Kunststof
Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart
Breedte
65 cm
Diepte
400 cm
Afmetingen
400x6,5 cm

Dakgoot set kunststof minigoot 65 x 4000 mm zwart - 2 stuks

Zoekt u voor uw overkapping, tuinhuis, veranda of schuurtje met zadeldak een waterafvoersysteem en wilt u dat het hemelwater goed verwerkt wordt? Of wilt u uw oude dakgoot vervangen? Deze kunstoffen mini dakgoot set met zwart kleur is eenvoudig te monteren en zorgt ervoor dat het regenwater goed wordt afgevoerd. De goot is makkelijk in te korten, waardoor het eenvoudig aanpasbaar is. De dakgoot heeft een breedte van 65 mm en een lengte van 2 x 400 cm voor beide kanten van uw tuinhuis, ideaal voor kleinere overkappingen. De kunststof gootset met zwart kleur geeft uw overkapping ook nog eens een mooie uitstraling.

Dakgoot set

Dakgoten hebben als functie om regenwater af te voeren. Wanneer u geen dakgoot monteert loopt al het water direct van het dak af en komt het tegen de wanden van uw overkapping. Hout en water gaan niet goed samen, ook blijft dan het regenwater liggen rondom uw overkapping. Plaats daarom een goede dakgoot ter bescherming van uw overkapping. Deze dakgoot krijgt u als complete set geleverd, zodat u hem gelijk kunt gaan monteren. De set bestaat uit: goot, eindkap, gootbeugels, gootwighoek, hemelwaterafvoer -buis -bocht -pijpbeugel, lijm en verbindingsstukken.

Kunststof

Kunststof is een erg populaire vervanger van de verzinkte dakgoten. Kunststof is goedkoper en lichter dan verzinkt staal, dit maakt het eenvoudiger te monteren. De meegeleverde beugels dragen de goot die u met een afschot plaatst, waardoor het water richting de buis stroomt. De hemelwaterafvoer buis kan u verbinden aan de drainage of laten aflopen op een grindgat. De tip van Gadero is om de afvoerbuis aan te sluiten op een regenton, zodat u het regenwater weer kan hergebruiken!

Schoonmaak

Let op! De dakgoot vergt wel een jaarlijkse schoonmaakbeurt, verwijder al het opgehoopte vuil om het water weer goed te laten stromen. Natuurlijk kan u voor optimale doorstroom deze ook vaker schoonmaken.

Bent u van plan om een overkapping te maken die langer dan 4 meter is? Kijk dan hier voor de dakgoot uitbreidingsset.