Logo Gadero
service

Duxwood blokhutten

Gadero is officieel dealer van Duxwood blokhutten. Duxwood tuinhuizen zijn hoogwaardige blokhutten die worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland, met Hollandse kwaliteitsnormen. Zo bent u niet alleen zeker van een ambachtelijke en duurzame blokhut van A-kwaliteit, maar ook van goede leversnelheid. Ervaar ook het gemak van de Duxtailmethode van Duxwood, het unieke bouwsysteem voor blokhutten met staanders met gleuven wat zorgt voor een zeer gemakkelijke montage. De hoogwaardige blokhutten en overkappingen van Duxwood worden gemaakt van Noord- Europees vuren- en Douglas hout. Wij bezorgen Duxwood blokhutten van Scandinavisch vuren in heel Nederland en België. 

Let op! Door de QR-code op de verpakking van uw Duxwood blokhut te scannen ontvangt u een digitale handleiding en verschillende video's waarin u kunt zien hoe u uw blokhut dient te monteren en de EPDM dakbedekking aanbrengt.

Duxtailmethode

Duxwood biedt met haar assortiment duxtail blokhutten een unieke collectie aan tuinhuizen die zich kenmerkt door kwaliteit en een zeer gemakkelijke montage door de unieke bouwconstructie. De duxtailmethode is een manier van blokhutbouw die in de basis bestaat uit een unieke contructie met in de hoeken van een duxtail blokhut staanders van 120x120 (Duxtail120) of 140x140 mmm (Duxtail140). Deze duplo verlijmde palen beschikken over sleuven waar de wanddelen / blokhutprofielen gemakkelijk in te schuiven zijn. Middels deze unieke duxtailmethode creer je eenvoudig strakke wanden die altijd naadloos en strak op elkaar aansluiten. Om de constructie van een blokhut haaks in de juiste positie te plaatsen, worden er aan de bovenzijde van de staanders ringbalken geplaatst. Deze ringbalken worden door middel van zwaluwstaartverbindingen in de staanders geschoven waardoor de constructie van een blokhut altijd in een handomdraai haaks staat.

duxtailmethode duxwood

Levertijd Duxwood

Blokhutten van Duxwood hebben een levertijd van ca. 5-6 weken (onbehandeld). Naast onbehandelde blokhutten biedt Duxwood ook opties voor het verduurzamen van het hout waaronder impregneren (vacuüm/drukmethode) in de kleuren groen en bruin. Daarnaast zijn Duxwood blokhutten verkrijgbaar in een gecoate uitvoering, waarbij tuinhuizen in een gewenste kleur rondom 2-laags behandeld wordt.

Voor opties impregneren en coating geldt een langere levertijd van ca. 8-9 weken. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Het is wellicht verstandig om hier rekening mee te houden, vooral wanneer u in het voorjaar of zomer wilt genieten in uw eigen blokhut van Duxwood. Voor Duxwood blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Duxwood tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd. Meer informatie over het impregneren van uw blokhut en de levertijd, leest u hier.

Actuele Levertijd Duxwood

De actuele levertijd van Duxwood blokhutten bedraagd momenteel ca. 5-6 weken (onbehandeld). Voor opties impregneren en coating geldt een langere levertijd van ca. 8-9 weken.