Blokhutten per afmeting

Blokhut afmetingen

Zoekt u een blokhut in een bepaalde afmeting? Wij hebben blokhutten ingedeeld in diverse populaire maten. Zo tonen wij bij 4x3 meter alle blokhutten die ongeveer deze maat hebben. Zo kunt u nog sneller en eenvoudiger uw ideale tuinhuis vinden. Ook combinaties van blokhut met overkapping staan in de lijst. Zowel met plat als schuin dak. Ook kunt u blokhutten per wanddikte bekijken. 

Supersnel een blokhut kopen? Ontdek Blokhut DIRECT. Deze prefab tuinhuisjes kunnen wij binnen 24-48 uur bij u thuis leveren. Dit is een selectie van populaire blokhut modellen en leveren we met een beperkt aantal extra opties.

Naast rechthoekige en vierkante blokhutten vindt u in ons aanbod ook vijf en zeshoekige blokhutten. 

Waar op letten bij kopen blokhut?

Bij de aanschaf van een blokhut zijn er verschillende aspecten waar u rekening mee dient te houden. De grootte van uw gewenste tuinhuis is daarbij misschien wel een van de belangrijkste. Het tuinhuis moet natuurlijk wel in uw tuin passen. Daarnaast is de wanddikte ook van belang, vooral als u het tuinhuis bijvoorbeeld als kantoor of ruimte voor logés wilt gaan gebruiken. Heeft u nog hulp nodig bij het kiezen van een tuinhuis? Lees dan onze blog met handige tips voor de aankoop van een tuinhuis

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode