Logo Gadero
service

Eiken Wagonplanken Fijnbezaagd 30 mm dikte ca 25 cm breed, lengte 240 / 255 cm

Productnummer
LDS25023-30-250-2400
Oude wagonplank met stoer uiterlijk
eiken_meubelplank_gebruikt
gebruikte_meubelplank_eikenhout
Per stuk

43,75

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
255 cm
Breedte
25 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Zeer populair onder meubelmakers

  • Prachtige oude uitstraling

  • Van fijnbezaagd Frans eikenhout

  • Voordelige treinplanken

  • Bevat gebruikssporen

Specificaties

Afwerking hout
Fijnbezaagd
Materiaal
Hardhout
Houtsoort
Eikenhout
Product type
Interieur planken
Kleur
Bruin
Lengte
255 cm
Breedte
25 cm
Dikte
3 cm

Eiken Wagonplanken Fijnbezaagd 30 mm dikte ca 25 cm breed, lengte 240 / 255 cm

Bent u opzoek naar unieke planken voor het maken van meubels? Dan zijn deze gebruikte eikenhouten wagonplanken een goede keuze. Deze planken zijn 3 cm dik, 25 cm breed en hebben een lengte verschillend van 240 / 255 cm. Het fijnbezaagde hout bevat hier en daar scheuren, noesten en zwarte plekken. Dit komt doordat deze wagonplanken al zijn gebruikt. Bovendien geeft dit een bijzondere stoere uitstraling aan uw meubels. Maak van deze oude wagonplanken een stoer bankje, stevige boekenplank, bar of ander onderdeel voor uw interieur.

Oude eiken planken

Gaat u zelf uw meubels maken en houdt u van een oude stijl en eikenhout? Dan zijn deze wagonplanken een uitstekende keuze. Deze stevige planken hebben een stoere uitstraling dankzij jarenlang gebruik. Het eikenhout is van degelijke kwaliteit en zorgt voor een bijzondere uitstraling. Bovendien zijn deze oude wagonplanken erg populair onder meubelmakers.

Meubels van wagonplanken

Deze oude wagonplanken zijn recht gezaagd waardoor deze mooi recht op elkaar aansluiten. Uitstekend geschikt dus voor het maken van een tafelblad. Met deze eikenhouten planken maakt u een tafel van maximaal 240 cm lang. Daarnaast zijn deze oude planken geschikt voor het maken van een bar met leuke zitbankjes. Maak de constructie compleet door eikenhouten balken en palen te gebruiken. Geen enkele plank is gelijk, dus elk meubelstuk is uniek met een bijzondere uitstraling.

Vlonder van oud Eiken

Maak van deze oude wagonplanken een stoere vlonder. Zorg ervoor dat u minimaal 1 cm tussenruimte aanhoudt voor voldoende ventilatie en werking van het hout. Bevestig deze planken met RVS 5x70 mm schroeven en gebruik een verzinkboortje voor een mooie afwerking van de schroefkop. Plaats deze planken bij voorkeur op een zonnige plek. Zo voorkomt u dat het hout glad wordt. Behandel deze oude wagondelen jaarlijks met een transparante olie. Dit zorgt ervoor dat het eikenhout minder vocht en vuil opneemt. Veeg de vlonder van wagonplanken regelmatig schoon met een stevige bezem om aanhechting van alg te voorkomen.

Is dit niet het product dat u zoekt? Bekijk ons complete assortiment aan vlonderplanken. Of maak uw eikenhouten constructie compleet met Eiken palen en balken.