Logo Gadero
service

Gebruikte Wagonplank / Oude plank Eikenhout 3.0 x 25 x 255 / 270 cm fijnbezaagd

Productnummer
LDS30900-30-250-2600
Prachtige oude uitstraling
Voor unieke houten meubels
eiken_meubelplank_gebruikt
gebruikte_meubelplank_eikenhout
plank_eiken_3x25x260cm

48,45

incl. BTW

Niet op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Prachtige oude uitstraling

  • Voor een origineel tafelblad, bankje of ander meubelstuk

  • Populair bij meubelmakers

  • Nu voordelige prijs

  • Het hout heeft gebruikssporen

Specificaties

Afwerking hout
Fijnbezaagd
Materiaal
Hardhout
Houtsoort
Eikenhout
Product type
Interieur planken

Gebruikte Wagonplank / Oude plank Eikenhout 3.0 x 25 x 255 / 270 cm fijnbezaagd

Zoekt u hout om unieke meubels mee te maken? Met deze gebruikte wagonplanken 25 cm breed en 3 cm dik van eikenhout zet u bijvoorbeeld leuke tafels en houten bankjes in elkaar. De zogenaamde oude meubelplanken hebben een afmeting van 3.0 x 25 cm en zijn allemaal uniek. De planken hebben een varierende lengtemaat van 255 tot 270 cm. Het hout heeft hier en daar scheuren, noesten en zwarte plekken, aangezien de planken al zijn gebruikt. Dit geeft uw meubels een bijzondere, stoere uitstraling. Omdat de planken overal dezelfde dikte hebben, kunnen ze heel goed als tafelblad gebruikt worden. Daarnaast maakt u van deze oude wagonplanken een leuk bankje, stevige boekenplank, bar of ander onderdeel voor uw interieur.

Gebruikte meubelplank van eikenhout

Houdt u van zelfgemaakte houten meubelen van goede kwaliteit in een mooie, oude stijl? Dan zijn deze eiken planken heel geschikt om te gebruiken! Deze stevige meubelplanken hebben gebruikssporen, zoals scheurtjes en zwarte vlekken. De planken krijgen hierdoor een bijzondere uitstraling, wat ze populair maakt bij meubelmakers. Deze eiken planken zijn van degelijke kwaliteit en ondanks dat de planken niet nieuw meer zijn, kunt u er nog allerlei mooie dingen van maken!

Meubels van gebruikt eiken

Deze gebruikte planken van eikenhout met een afmeting van 30 x 250 x 2600 mm zijn geschikt voor allerlei toepassingen. De planken zijn gebruikt, maar omdat ze wel mooi recht zijn gezaagd vormen ze toch een strak geheel. Hierdoor zijn deze eiken planken bijvoorbeeld geschikt voor een tafelblad. U maakt van deze planken een tafelblad van maximaal 270 cm lang. Daarnaast zet u met deze eikenhouten planken leuke zitbankjes of een blad voor bijvoorbeeld een bar in elkaar. U kunt eiken palen en balken gebruiken om uw constructie compleet te maken. Ook wandplanken voor boeken of decoraties maakt u gemakkelijk met deze aantrekkelijk geprijsde eiken plank. Geen plank is gelijk, dus u heeft altijd een uniek meubelstuk met een bijzondere uitstraling!

Meer hout en vloerdelen

Zoekt u toch een ander product? Bekijk dan ons assortiment gebruikt hout of onze eiken palen en balken. Zoekt u eiken planken met een ruigere uitstraling? Kies dan voor de gebruikte eiken plank van geborsteld hout. Verder hebben wij ook andere soorten planken in ons assortiment voor een originele boekenplank.

Voor het maken van houten vloeren binnenshuis adviseren we onze >lamelparket vloeren van eikenhout en niet deze wagondelen.