Gebruikte Wagonplank / Oude plank Eikenhout 3.0 x 25 x 260 cm fijnbezaagd

Productnummer: LDS30900-30-250-2600 Prachtige oude uitstraling   |   Voor unieke houten meubels

Voor- en nadelen van Gebruikte Wagonplank / Oude plank Eikenhout 3.0 x 25 x 260 cm fijnbezaagd

  • Prachtige oude uitstraling
  • Voor een origineel tafelblad, bankje of ander meubelstuk
  • Populair bij meubelmakers
  • Nu voordelige prijs
  • Het hout heeft gebruikssporen

Gebruikte Wagonplank / Oude plank Eikenhout 3.0 x 25 x 260 cm fijnbezaagd

Zoekt u hout om unieke meubels mee te maken? Met deze gebruikte wagonplanken 25 cm breed en 3 cm dik van eikenhout zet u bijvoorbeeld leuke tafels en houten bankjes in elkaar. De zogenaamde oude meubelplanken hebben een afmeting van 3.0 x 25 x 260 cm en zijn allemaal uniek. Het hout heeft hier en daar scheuren, noesten en zwarte plekken, aangezien de planken al zijn gebruikt. Dit geeft uw meubels een bijzondere, stoere uitstraling. Omdat de planken overal dezelfde dikte hebben, kunnen ze heel goed als tafelblad gebruikt worden. Daarnaast maakt u van deze oude wagonplanken een leuk bankje, stevige boekenplank, bar of ander onderdeel voor uw interieur.

Gebruikte meubelplank van eikenhout

Houdt u van zelfgemaakte houten meubelen van goede kwaliteit in een mooie, oude stijl? Dan zijn deze eiken planken heel geschikt om te gebruiken! Deze stevige meubelplanken hebben gebruikssporen, zoals scheurtjes en zwarte vlekken. De planken krijgen hierdoor een bijzondere uitstraling, wat ze populair maakt bij meubelmakers. Deze eiken planken zijn van degelijke kwaliteit en ondanks dat de planken niet nieuw meer zijn, kunt u er nog allerlei mooie dingen van maken!

Meubels van gebruikt eiken

Deze gebruikte planken van eikenhout met een afmeting van 30 x 250 x 2600 mm zijn geschikt voor allerlei toepassingen. De planken zijn gebruikt, maar omdat ze wel mooi recht zijn gezaagd vormen ze toch een strak geheel. Hierdoor zijn deze eiken planken bijvoorbeeld geschikt voor een tafelblad. U maakt van deze planken een tafelblad van maximaal 260 cm lang. Daarnaast zet u met deze eikenhouten planken leuke zitbankjes of een blad voor bijvoorbeeld een bar in elkaar. U kunt eiken palen en balken gebruiken om uw constructie compleet te maken. Ook wandplanken voor boeken of decoraties maakt u gemakkelijk met deze aantrekkelijk geprijsde eiken plank. Geen plank is gelijk, dus u heeft altijd een uniek meubelstuk met een bijzondere uitstraling!

Meer hout en vloerdelen

Zoekt u toch een ander product? Bekijk dan ons assortiment gebruikt hout of onze eiken palen en balken. Zoekt u eiken planken met een ruigere uitstraling? Kies dan voor de gebruikte eiken plank van geborsteld hout. Verder hebben wij ook andere soorten planken in ons assortiment voor een originele boekenplank

Voor het maken van houten vloeren binnenshuis adviseren we onze lamelparket vloeren van eikenhout en niet deze wagondelen.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Eiken meubelplank gebruikt Gebruikte Wagonplank / Meubelplank Eikenhout 3.0 x 25 x 260 cm fijnbezaagd Prachtige oude uitstraling   |   Voor unieke houten meubels Op voorraad
€ 44,95 Per stuk incl. BTW