Logo Gadero
service

Elephant composiet vlonderplanken

Bent u op zoek naar kwalitatieve composiet vlonderplanken? Denk dan eens aan Elephant vlonderplanken. Elephant is al jaren een A-merk in composiet vlonderplanken voor het terras. Bekijk hier alle composiet terrasplanken van Elephant!

Composiet vlonderplanken

Producten van composiet zijn makkelijk te onderhouden, vochtbestendig en hebben een lange levensduur. Composiet is samengesteld uit hout en kunststof. Men spreekt ook wel van WPC (Wood Plastic Composite).

Terrasdelen van composiet zijn vaak tweezijdig geprofileerd. De onderconstructie moet stevig en stabiel zijn, omdat composiet kan in de lengte en breedte uitzetten. De composiet planken zijn eenvoudig te monteren. Voor een blinde bevestiging gebruik je speciale Elephant polymer clips.

Welke Elephant vlonderplanken zijn er?

Elephant composiet vlonderplanken zijn er in verschillende soorten. Elephant heeft zowel lichtgewicht holkamer planken voor het balkon of dakterras, maar ook massief composiet vlonderplanken voor de zwaardere toepassingen. Denk hierbij aan het gebruik op het terras. Kies uit holkamer of massief composiet vlonderplanken van Elephant in de kleuren antraciet, grijs en bruin.

Wij hebben ook andere composiet vlonders in ons assortiment. Bekijk de composiet vlonderdelen van andere merken zoals Megawood en Easydeck. Of bekijk het populaire Resysta. Voor vragen en advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice!