Logo Gadero
service

Excluton Kingstones Terrastegels

Droomt u van een luxueus en modern terras? Kies dan voor de Excluton Kingstones terrastegels dan weet u zeker dat u A-kwaliteit in uw tuin haalt! Deze gloednieuwe tuintegels van beton zijn voorzien van de zeer duurzame Excellent Coating en worden geproduceerd middels de nieuwste productietechnieken. Hierdoor hebben de tegels een lange levensduur en staan ze garant voor topkwaliteit.

Wanneer u besluit deze terrastegels met coating bij Gadero te kopen, bent u verzekerd van een snelle levering en een uitstekende service. Wilt u nog een stap verder gaan met duurzame tegels? Dan zijn keramische tegels iets voor u. Dit is het absolute neusje van de zalm.

Optimaal tuinplezier met Excluton Kingstones!

Het Excluton Kingstones assortiment biedt een rijke en uitgebreide keuze aan met terrastegels, in diverse kleuren en afmetingen zoals 60x60, 80x80, 50x100, 40x80 en 30x60 cm. Door de coating zijn de stenen mos- en algenwerend, uitbloeiremmend en vuilafstotend waardoor ze erg onderhoudsvriendelijk zijn. Ook zijn ze kleurvast, waardoor ze lang als nieuw blijven en zijn ze door hun relatief lichte gewicht makkelijk  aan te leggen. Met de Excluton Kingstones bent u het hele jaar zorgvrij. In de zomer kunt u zonder problemen op blote voeten op uw terras oplopen door het hoge voetcomfort en ook in de winter hoeft u zich geen zorgen te maken want de tuintegels zijn vorstbestendig.  

Bekijk hier het volledige assortiment van Excluton Kingstones en vergeet niet om de bestrating toebehoren mee te bestellen als opsluitbanden, zand, voegmortel en onderhoudsmiddelen. Dan weet u zeker dat u goed voorbereid aan de slag kunt in uw tuin! Wilt u de topkwaliteit van Excluton in uw tuin, maar is de Kingstones serie niet de tegel die u zoekt? Neem dan eens een kijkje in de serie Noviton, Stonewalling, Kera Twice, Soft Comfort of Abbeystones

Met de Excluton Kingstones serie kiest u voor een duurzame terrastegel van topkwaliteit. Door de Excellent Coating is deze tegel zeer onderhoudsvriendelijk en heeft u er het hele jaar plezier van. Gaat u uw terras zelf aanleggen en heeft u een steuntje in de rug nodig? Lees onze blog voor praktische tips bij het aanleggen van uw terras!