FIXS Krasverwijderaar 1 liter

Productnummer: TV3651   |   Geschikt voor tegels met watergedragen/uv-coating

€ 17,45 € 12,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van FIXS Krasverwijderaar 1 liter

  • Maskeert kleine krasjes
  • Maskeert slijtagesporen
  • Maskeert verwerkingssporen
  • Let op! Niet bedoelt voor grote en diepe krassen

FIXS Krasverwijderaar 1 liter

FIXS krasverwijderaar is een speciaal onderhoudsmiddel geschikt voor tegel die voorzien zijn van een watergedragen/UV-coating. De FIXS krasverwijderaar verhult lichte schade zoals verwerkingssporen, slijtagesporen en kleine krasjes. De krasverwijderaar kan jaarlijks gebruikt worden tijdens het onderhouden van uw bestrating.

Verwerking

U heeft ongeveer 1 liter nodig per 50 m2. Het aantal vierkante meters kan verschillen afhankelijk van het oppervlak van de tegel. Zorg er voor dat de tegel schoon en vetvrij zijn. Het is niet mogelijk om bestaande vlekken na het gebruik van de FIXS krasverwijderaar nog te verwijderen. Breng de krasverwijderaar gelijkmatig en dun op met een pluisvrije doek. Haal eventueel overtollig materiaal na 3 tot 5 minuten weg met een schone pluisvrije doek. Het oppervlak moet na het aanbrengen van de krasverwijderaar 24 uur droog blijven en mag niet belopen of bereden worden. Meer informatie vindt u in de handleiding achterop de fles.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
FIXS Krasverwijderaar 1 liter FIXS Krasverwijderaar 1 liter   |   Geschikt voor tegels met watergedragen/uv-coating Op voorraad
€ 17,45 € 12,95 Per stuk incl. BTW