Voegmortel waterdoorlatend Fixs Pro 15 kg zwart

Productnummer: TV99000   |   Waterdoorlatend en elastisch   |   Milieuvriendelijk

€ 65,95 € 38,16 Per 15 kg emmer incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Voegmortel waterdoorlatend Fixs Pro 15 kg zwart

  • Waterdoorlatend
  • Elastisch
  • Voorkomt groei van onkruid en ongedierte
  • Geschikt voor licht verkeer
  • Voor een oprit dient u de Fixs 2 componenten te gebruiken

Voegmortel waterdoorlatend Fixs Pro 15 kg zwart

Voegmortel waterdoorlatend Fixs Pro 15 kg zandkleur is een kant-en-klaar voegmiddel geschikt voor verschillende soorten bestrating. Het is geschikt voor het invoegen van tegels of stenen voor een terras of een looppad maar niet voor een oprit. Voor het invoegen van stenen of tegels voor een oprit dient u de cementmortels van FIXS te gebruiken. Deze zijn namelijk speciaal voor vormen van bestrating die zwaar belast worden. Fixs voegmortel Pro in de kleur Zand is een elastisch voegmiddel dat water doorlaat. Desondanks zorgt dit voegmiddel voor een sterke verbinding en voorkomt het groei van onkruid. De Fixs Pro voegmortels zijn geschikt voor het invoegen van betontegels, keramische tegels en natuursteentegels

Toepassingen

Deze zandkleurige voegmortel Fixs Pro is te gebruiken voor voegen vanaf 3 mm breedte en 2 cm diepte.
Het voegmiddel is elastisch, drainerend en gebruiksklaar. Omdat het voegmiddel waterdoorlatend is, dient u hier rekening mee te houden wat betreft de ondergrond. De ondergrond moet bestaan uit materiaal dat het hemelwater eenvoudig doorlaat zodat dit zich niet onder uw terras of looppad gaat ophopen. Naast het voorkomen van onkruidgroei zorgt Fixs Pro voegmortel voor een luxe uitstraling van uw bestrating.  

Eigenschappen

FIXS voegmortel Pro wordt geleverd in een luchtdichte plastic zak die is geplaatst in een handige opbergemmer. Dit voegmiddel zorgt voor een onkruidvrije verbinding van uw tegels of stenen en zorgt ervoor dat er geen ongedierte door uw voegen kruipt. Het materiaal is zelfverdichtend wanneer u het verwerkt met voldoende water en is zelf te verwerken tijdens lichte regenbuien. Het materiaal is geschikt voor een terras, looppad of fietspad maar niet voor een oprit. Wanneer uw voegen na verloop van tijd vies worden kunt u deze eenvoudig schoonmaken met water en een borstel. Gebruik hier geen hogedrukreiniger voor. Voorkom vlekken en problemen door voor gebruik de informatie op de verpakking goed door te lezen. 

Verbruik

Afmeting in cm Voegdiepte in mm Voegbreedte in mm Verbruik per m2
100x100  30 3 0,3 kg
80x80  30 3 0,4 kg
60x60  30 3 0,6 kg
50x50  30 3 0,7 kg
30x30  30 3 1 kg

LET OP

Weet u niet zeker of Fixs voegmortel Pro geschikt is voor uw tegels of stenen? Leg dan een proefvlak aan en test het materiaal. Maak uw betontegels, klinkers, keramische tegels of natuursteentegels altijd goed nat voor gebruik en lees de gebruiksaanwijzing helemaal door.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fixs voegmortel Pro 15 kg zwart Voegmortel waterdoorlatend Fixs Pro 15 kg zwart   |   Waterdoorlatend en elastisch   |   Milieuvriendelijk Op voorraad
€ 65,95 € 38,16 Per 15 kg emmer incl. BTW