Floer Akupanel XL Wandpanelen - Beton Grijs 300 x 60 x 2 cm

Productnummer: FL4003-APBG

Adviesprijs
€ 229,95 € 218,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Akupanel XL Wandpanelen - Beton Grijs 300 x 60 x 2 cm

  • Lengte van 3000 mm
  • Verbeterd de kamerakoestiek
  • Duurzaam geproduceerd
  • Authentieke uitstraling

Floer Akupanel XL Wandpanelen - Beton Grijs 300 x 60 x 2 cm

Duurzame Beton Grijze Akupanelen

Nu bij Gadero: Beton Look Duurzaam geproduceerde wandpanelen. Deze Beton Grijze panelen van Floer worden geproduceerd uit Natuurlijke materialen en zijn voorzien van een trendy Grijze Beton Look. Met deze XL wandpanelen in de kleur Donkergrijs voorzien van een extra lange afmeting van 300 x 60 x 2 cm dekt het paneel bijna elke muur! Dankzij deze unieke lengte krijgt u geen zaagsneden in het zicht. Dankzij de Beton Grijs Wandpanelen ontstaat er binnen enkele seconden een stijlvol en strak Beton Look design aan uw wand. Dure Stuc en schilder kosten zijn verleden tijd dankzij deze Beton Grijze Acupanels!

Het gerecyclede vilt waaruit de onderlaag bestaat, in combinatie met het steengrijs afgewerkte MDF haalt u een strak modern design in huis. Deze panelen absorberen ook nog eens het geluid in een ruimte tot 50%. Dit geluid absorberende vilt wordt geproduceerd uit gerecyclede PET flessen. Naast het Steen design van de Akupanel Wandpanelen zijn deze dus ook duurzaam geproduceerd uit natuurlijke materialen.

Floer Akupanelen monteren

Het monteren van deze panelen kan met zowel schroeven als kit. Gaat u kitten? Dan adviseren wij hiervoor gebruik te maken van speciaal geteste Floer High Tack montage Kit. Wilt u de panelen gaan schroeven? Dan kunt u ook kiezen om de panelen te monteren met behulp van schroeven. Wij raden aan om schroeven te gebruiken in overeenkomende kleur met het vilt!

Deze grijze wandpanelen zijn doorlopend aan elkaar te monteren. Indien nodig snijd u het vilt eenvoudig op de gewenste maat. Voor het inkorten van de houten panelen adviseren wij de panelen te zagen met een afkortzaag.

Meer uitleg over het monteren van de Floer XL Akupanel houtenwandpanelen leest u terug in onze Gadero TV Blog Hoe plaats je een akupanel?

De wandpanelen bezichtigen?

Wenst u deze Beton Look wandpanelen in het echt te bekijken? Bestel een proefstaal via onze webshop of breng een bezoek aan onze showroom in Breukelen.

Heeft u nog enkele vragen over deze wandafwerking of een van onze andere artikelen? Neem dan gerust contact op met onze interieur specialisten voor deskundig advies!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Akupanel Wandpaneel Beton Grijs - Sfeer Floer Akupanel XL Wandpanelen - Beton Grijs 300 x 60 x 2 cm Op voorraad
€ 218,45 Per stuk incl. BTW