Logo Gadero
inspiratieservice

Keramische terrastegel Geoceramica Impasto Negro 80x80x4 cm

Productnummer
MB10003
Luxe uitstraling
Eenvoudig te leggen
keramische_terrastegel_geoceramica_impasto_negro
gc_impasso_negro00007_1
gc_impasso_negro00018
impasto_negro_0
schermafbeelding_2017_10_25_om_110703
Per m2

98,98

incl. BTW

Verkocht per 2 stuks á € 126,90

Op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Lengte
80 cm
Breedte
80 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 2 stuks á € 126,90

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Vorst en hittebestendig -50 tot +60

 • Verkleurt niet

 • Mos- en schimmelwerend

 • Stroef R11 Antislip

Specificaties

Gewicht
56,2 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Antraciet
Lengte
80 cm
Breedte
80 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
1.56

Keramische terrastegel Geoceramica Impasto Negro 80x80x4 cm

Naast de geweldige kleur onderscheidt de Marilleva terrastegel zich van andere betontegels door de Protection Plus beschermlaag van factor 30. Deze beschermende toplaag zorgt er voor dat uw terras veel beter is bestand tegen vuil, verontreiniging en slijtage.

Naast de 4 cm dikte bestelt u bij Gadero ook de 6 cm dikke variant in 3 afmetingen die geschikter is voor zware belasting. Naast de Marilleva uitvoering vindt u ook de target="" Cannobio (grijs), Lazise (zand), Milano (antraciet zwart), Nardo, Riviera en Roma Geostretto Plus terrastegels uit de Geosteen lijn van MBI.

Wat is een factor 30 beschermlaag?

Anders dan bij normale betontegels, zijn de Geostretto Plus terrastegels van MBI voorzien van een Protection Plus toplaag. Deze innovatieve beschermlaag zorgt er voor dat mos en algen zich nauwelijks hechten in de poriën van de tegels. De factor 30 beschermlaag geeft de betontegel water- en vuilafstotende eigenschappen, waardoor de terrastegel veel eenvoudiger te reinigen is.

Factor 30 houdt in dat de tegel is voorzien van een dubbele beschermlaag die binnen 24 uur na productie van de tegel is aangebracht, wat er voor zorgt dat de poriën vrijwel geheel afgedicht zijn. Door de toplaag blijft de tegel kleurvast en heeft deze een lichte glans voor een luxe uitstraling van uw terras.

Enkele voordelen van de Protection Plus factor 30 beshermlaag:

 • Een kleurvaste tegel met een glimmende laag die zorgt voor verdieping in de kleur

 • Vuil- en waterafstotend

 • Hoog voetcomfort en daardoor ook te gebruiken voor binnen.

 • Zon- en hittebestendig, maar ook bestand tegen vorst en aanslag door strooizout.

 • Algen en mossen krijgen amper kans zich te hechten

 • Eenvoudig te reinigen: zelfs hardnekkige vlekken als bloemsappen, bloedvlekken, barbecuesauzen en wijnvlekken

Zo legt u de Geostretto Plus betontegels:

Voorzie het oppervlak van uw terras van een zandbed van minimaal 20 cm. Tril het zanbed goed af voor een stevige ondergrond. Bedek het zandbed daarna met een laag metselzand van ca. 5 cm, zodat water goed weg kan stromen en de kans op kalkuitbloei minimaal is. Zorg ervoor dat het metselzand ook goed is afgetrild en dat het zandbed goed glad is. Dit maakt het leggen van de tegels een stuk eenvoudiger.

Als kantopsluiting gebruikt u opsluitbanden die ca. 1 cm lager worden gelegd dan de Geostretto Plus Marilleva terrastegels zodat ook het water op het oppervlak van uw terras goed weg kan lopen en waterplassen niet langdurig op uw terrastegels blijven liggen.

Zorg bij zowel het zandbed als de kantopsluiting voor een afschot van 1 cm per strekkende meter voor een goede afwatering.

Leg de terrastegels vervolgens niet te strak tegen elkaar, maar houd een tussenruimte van 2 mm aan. Door een voeg te creëren voorkomt u beschadiging en asplintering bij de randen van de tegels. Zorg er bij het afstapelen van de tegels ook voor dat u de tegels tilt en niet worden geschoven. Dit voorkomt beschadiging en krassen aan de bovenlaag. Tril de tegels vervolgens licht af voor een stevig terras.

De voegen tussen de tegels vult u met ons onkruidwerend voegzand. Het voegzand veegt u gelijkmatig met een bezem over het terras. Zorg er voor dat er geen hoopjes voegzand blijven liggen.

GeoProArte en GeoCeramica

GeoStretto is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter is er altijd baas boven baas. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan GeoCeramica tegels. Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw prachtige MBI GeoStretto tegels bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Vergelijkbare producten