Nu online te bestellen bij Gadero, GeoCeramica van MBI. Het beste van twee werelden innovatief bijeengebracht in een product. De tegel waar keramiek en beton samen komen tot een perfecte tegel die lang mee gaat, weinig onderhoud kent, waterdoorlatend is en zeer eenvoudig is te leggen. GeoCeramica tegels zijn 4 cm dik, waarvan 3 cm beton en 1 cm keramiek. U kunt deze leggen op een gestabiliseerd zandbed. 

Wij verzenden MBI GeoCeramica keramische tegels voor buiten door heel het land, zelfs tot in België. Daarbij bent u zeker van gunstige Thuiswinkel Waarborg voorwaaden. Naast deze keramische Geo Ceramica tuintegels van MBI vindt u op de pagina keramische terrastegels ook andere tegels van merken zoals Excluton en Tuinvisie.

Innovatieve Technologieën

Deze GeoCeramica keramische tegels hebben een ondergrond van beton, dit beton is niet zomaar een beton, maar Stabikorn beton. Stabikorn is een innovatie van MBI de steenmeesters en heeft als eigenschap dat deze water doorlatend is. Door de verschillende eigenschappen van beton en keramiek was het voorheen onmogelijk om deze twee materialen samen te voegen. Doordat er water tussen de tegel en het hechtingsmateriaal kwam, knapte tijdens vorst de keramische tegel los van de betonnen onderlaag. MBI heeft daar een speciale lijm voor ontwikkeld die in combinatie met water alleen maar steviger wordt. Deze innovatie genaamd Aquaferm is een vochtige pasta die tussen de tuintegel en de Stabikorn onderlaag wordt aangebracht, in contact met water vormt deze pasta de meest krachtig denkbare verbinding tussen onderlaag en de keramische tegel die onder alle omstandigheden standhoudt. 

Eigenschappen GeoCeramica tegels

Deze prachtige en duurzame keramische tuintegel kent vele voordelen ten opzichte van gewoon keramiek. Deze GeoCeramica tegels zijn zeer eenvoudig in een zandbed te leggen door de betonnen Stabikorn onderlaag. Hierdoor hebben deze tegels de duurzaamheid en het luxe uiterlijk van keramische tegels gecombineerd met de eenvoud van het leggen van betontegels. Lees ons handige stappenplan voordat u begint met het aanleggen van keramische tegels.

Deze GeoCeramica terrastegels voor in de tuin zijn door en door gekleurd, dit betekent dat als er een stukje afbreekt dat de binnenkant van de tegel exact dezelfde kleur heeft als de buitenkant. Bovendien zijn deze MBI tegels van keramiek uv-werend, hierdoor verkleuren deze tegels nooit. Deze keramische tegels voor in de tuin zijn zeer eenvoudig schoon te maken, perfect te voegen door afstandhouders, mos- en schimmelwerend.

Bestel vandaag nog

GeoCeramica tegels kopen? Wij zijn uw officiële MBI dealer. Deze hoogwaardige, keramische tuintegels zijn nu online te bestellen bij uw sierbestratingexpert Gadero! 

Op zoek naar 2 cm dikke keramische tegels, keramische tegels met een houtmotief of een andere greep uit het keramische assortiment? Klik dan hier

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode