Logo Gadero
service

TOP 20 GeoCeramica keramische tegels

Wilt u genieten van de voordelen van beton, maar ook van de voordelen van keramiek? Dan zijn de GeoCeramica tegels van MBI perfect voor uw tuin. Bij deze innovatieve terrastegels is het beste van twee werelden bijeengebracht tot één tegel. Dit zijn namelijk tegels van beton met een toplaag van 1cm van keramiek. Om u wegwijs te maken hebben wij in de onderstaande categorie de TOP 20 Meest Verkochte GeoCeramica tegels voor u op een rijtje gezet.

Voordelen van GeoCeramica

Enkele voordelen van de GeoCeramica tegels zijn:

  • Ze gaan een leven lang mee

  • Ze zijn onderhoudsvriendelijk

  • Ze zijn waterdoorlatend

  • Ze zijn net zo eenvoudig te leggen als de klassieke betontegel

Onderaan deze pagina kunt u meer voordelen van de GeoCeramica tegels lezen. In onze uitgebreide blog leggen wij gedetailleerd de voordelen van keramische tegels en GeoCeramica tegels uit. Wilt u voordeliger genieten van de voordelen van keramiek? Kijk dan eens naar de GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels met praktische en optische eigenschappen vergelijkbaar met keramiek.

Innovatieve Technologieën

Deze GeoCeramica keramische tegels hebben een ondergrond van beton, dit beton is niet zomaar een beton, maar Stabikorn beton. Stabikorn is een innovatie van MBI de steenmeesters en heeft als eigenschap dat deze water doorlatend is. Door de verschillende eigenschappen van beton en keramiek was het voorheen onmogelijk om deze twee materialen samen te voegen. Doordat er water tussen de tegel en het hechtingsmateriaal kwam, knapte tijdens vorst de keramische tegel los van de betonnen onderlaag. MBI heeft daar een speciale lijm voor ontwikkeld die in combinatie met water alleen maar steviger wordt. Deze innovatie genaamd Aquaferm is een vochtige pasta die tussen de tuintegel en de Stabikorn onderlaag wordt aangebracht, in contact met water vormt deze pasta de meest krachtig denkbare verbinding tussen onderlaag en de keramische tegel die onder alle omstandigheden standhoudt.  Steenhandel en Expert Gadero raadt aan om de GeoCeramica tegels te voegen met Gator voegmiddel voor een optimaal luxueus effect en om het maximale uit uw bestrating te halen.

Eigenschappen GeoCeramica tegels

Deze prachtige en duurzame keramische tuintegel kent vele voordelen ten opzichte van gewoon keramiek. Deze GeoCeramica tegels zijn zeer eenvoudig in een zandbed te leggen door de betonnen Stabikorn onderlaag. Hierdoor hebben deze tegels de duurzaamheid en het luxe uiterlijk van keramische tegels gecombineerd met de eenvoud van het leggen van betontegels. Lees ons handige stappenplan voordat u begint met het aanleggen van keramische tegels.

Deze GeoCeramica terrastegels voor in de tuin zijn door en door gekleurd, dit betekent dat als er een stukje afbreekt dat de binnenkant van de tegel exact dezelfde kleur heeft als de buitenkant. Bovendien zijn deze MBI tegels van keramiek uv-werend, hierdoor verkleuren deze tegels nooit. Deze keramische tegels voor in de tuin zijn zeer eenvoudig schoon te maken, perfect te voegen door afstandhouders, mos- en schimmelwerend.

Bestel vandaag nog

GeoCeramica tegels kopen? Wij zijn uw officiële MBI dealer. Deze hoogwaardige, keramische tuintegels zijn nu online te bestellen bij uw sierbestratingexpert Gadero!