Houten Kerstboom Steigerhout Dicht hoogte 170 cm

Productnummer: LO661 Gebruikt steigerhout 3 cm dikte   |   Robuuste voet   |   Gratis bezorging

€ 65,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten Kerstboom Steigerhout Dicht hoogte 170 cm

  • Geschuurd steigerhout
  • Dichte model
  • Met stevige voet
  • Exclusief kerstverlichting en decoratie

Houten Kerstboom Steigerhout Dicht hoogte 170 cm

Vandaag besteld = morgen in huis en aangegeven prijs is inclusief bezorgkosten.

Deze trendy houten kerstboom is gemaakt van mooi gebruikt en glad geschuurd steigerhout en is een echte blikvanger tijdens de feestdagen. De dichte houten kerstboom is opgebouwd uit 7 gebruikte steigerplanken van maar liefst 3 cm dikte met "grey wash" behandeling. Hierdoor heeft de steigerhouten kerstboom een mooie robuuste en trendy uitstraling. Deze kerstboom van steigerhout heeft een hoogte van 170 cm en een maximale breedte van 100 cm. De horizontale A-kwaliteit geschuurde steigerhouten planken van deze luxe houten kerstboom hebben een dikte van maar liefst 3 cm.

Iets bijzonders

Zoekt u iets bezonders met kerst? Met deze populaire houten kerstboom van steigerhout haalt u een ware eyecather is huis met een warm uitstraling. De houten kerstboom met "grey wash" behandeling is naar eigen smaak te versieren met decoratie die o.a. kan worden geplaatst op de meegeleverde aflegplankjes. Dit model houten kerstboom van 170 cm hoog is bij Gadero ook exclusief verkrijgbaar Met Led Verlichting. Deze vindt u o.a. op de pagina bij Alternatieven voor dit product. 

Montage instructie

De houten kerstboom wordt standaard geleverd inclusief robuuste stam, voet en aflegplankjes van steigerhout. Op de vijf aflegplankjes kunt u uw kerstversieringen plaatsen. Voor het opzetten van deze kerstboom van steigerhout dient u enkel de voet, de top en de 5 aflegplankjes te monteren. Bevestigingsmaterialen en montage handleiding worden meegeleverd. Deze voordelige kerstboom van steigerhout neemt door zijn ontwerp weinig ruimte in beslag en is daardoor ook eenvoudig op te ruimen na de kerst.

Op=Op

Houten Kerstboom Steigerhout Hoogte 170 cm met 5 aflegplankjes is een van de meest verkocht houten kerstbomen. Voor deze populaire steigerhouten kerstboom van 170 cm geldt: OP=OP

Meer dan 10 stuks? Bel of e-mail ons voor een zakelijke offerte.

Exclusief kerstlampjes

 


Vragen & antwoorden over dit product

wordt deze boom gemonteerd geleverd?

De boom wordt voorgemonteerd geleverd, u hoeft enkel de voet en punt te monteren met het bijgeleverde schroevensetje. Tevens dienen de aflegplankjes nog wel naar eigen wens op de boom te worden geplaatst.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Steigerhouten kerstboom 2dHouten Kerstboom Steigerhout Hoogte 170 cm met 5 aflegplankjes Gebruikt steigerhout 3 cm dikte   |   Robuuste voet   |   Gratis bezorging Ruim op voorraad
€ 65,95 per stuk incl. btw