Houten Kerstboom Steigerhout zwart Dicht hoogte 155 cm

Productnummer: LO669 Steigerplank fijn bezaagd Dubbel Zwart Gespoten 2.8 cm dikte

16 stuks op voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 67,20 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten Kerstboom Steigerhout zwart Dicht hoogte 155 cm

  • Zwart steigerplanken
  • Met stevige voet
  • Inclusief handleiding en bevestigingsmateriaal
  • Dicht model
  • Exclusief decoratie
  • Kopse kanten van de aflegplankjes zijn blank

Houten Kerstboom Steigerhout zwart Dicht hoogte 155 cm

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Deze trendy houten kerstboom is gemaakt van fijn bezaagde en zwart gespoten steigerplanken met een dikte van 2.8 cm. Deze fraaie houten kerstboom zwart dicht heeft een hoogte van 155 cm en een maximale breedte van ca. 100 cm. De dichte houten kerstboom is opgebouwd uit 6 zwart gespoten steigerplanken. Met deze zwarte houten kerstboom haalt u echt iets bijzonders in huis tijdens de kerst. 

Iets bijzonders

Zoekt u iets bezonders met kerst? Met deze trendy houten kerstboom in de kleur zwart haalt u een ware eyecather is huis met een warm uitstraling. De houten kerstboom is naar eigen smaak te versieren met decoratie die o.a. kan worden geplaatst op de meegeleverde aflegplankjes, die eveneens dubbel zwart zijn gespoten. Let er wel op dat de zijkanten van de plankjes blank zijn, die kunt u nog afwerken met zwarte beits. Dit model houten kerstboom van 155 cm hoog is bij Gadero ook exclusief verkrijgbaar Met Led Verlichting. Deze vindt u o.a. op de pagina bij Alternatieven voor dit product.

Montage instructie

De houten kerstboom wordt standaard geleverd inclusief robuuste stam, voet en aflegplankjes in de kleur zwart. Op de vijf aflegplankjes kunt u uw kerstversieringen plaatsen. Voor het opzetten van deze kerstboom van steigerplanken in de kleur zwart dient u enkel de voet, de top en de 5 aflegplankjes te monteren. Bevestigingsmaterialen en montage handleiding worden meegeleverd. Deze voordelige kerstboom neemt door zijn ontwerp weinig ruimte in beslag en is daardoor ook eenvoudig op te ruimen na de kerst.

Houten kerstboom versieren

Op de foto's kunt u zien hoe makkelijk het is om een houten kerstboom te versieren. Op de tweede foto hebben we de zwarte houten boom versierd met het gouden 16-delige luxe kerstboom versiering pakket. Hang de ballen met een ophanghaakje aan de aflegplankjes. Heeft u huisdieren in huis of stoeiende kinderen? Zet de haakjes dan goed vast met een tacker of een nietje. Ophanghaakjes staan vaak een beetje open, door ze dicht te buigen vallen de ballen er minder snel uit. Op de derde foto ziet u de kerstboom met de rode luxe kerstboom versiering en de laatste foto bevat het pakket 24-delige kerstboom versiering goud

Op=Op 

Houten Kerstboom zwart Dicht Hoogte 155 cm met 5 aflegplankjes is exclusief verkrijgbaar, kortom OP=OP! Meer dan 10 stuks? Bel of e-mail ons voor een zakelijke offerte.

Let op! De kopse kanten van de planken van deze houten boom zijn niet meegespoten. Desgewenst kunt u onbehandelde kanten zelf behandelen met de kleur zwart.

Is deze zwarte houten kerstboom niet wat u zoekt? Bekijk onze grey-wash steigerhouten kerstboom of ga voor een Fraké houten kerstboom

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Steigerhout zwart Houten kerstboom zwart met gouden versiering luxe Houten Kerstboom Steigerhout zwart Dicht hoogte 155 cm Steigerplank fijn bezaagd Dubbel Zwart Gespoten 2.8 cm dikte
€ 67,20 Per stuk incl. BTW