Houten Kerstboom Steigerhout zwart Dicht hoogte 170 cm

Productnummer: LO665 Steigerplank Glad Geschaafd Dubbel Antraciet Zwart Gespoten 2.8 cm dikte   |   Gratis bezorging

€ 68,95 per stuk incl. btw

Voor- en nadelen van Houten Kerstboom Steigerhout zwart Dicht hoogte 170 cm

  • Zwart steigerplanken
  • Met stevige voet
  • Inclusief handleiding en bevestigingsmateriaal
  • Dicht model
  • Exclusief decoratie
  • Kopse kanten niet mee gespoten

Houten Kerstboom Steigerhout zwart Dicht hoogte 170 cm

Vandaag besteld = morgen in huis en aangegeven prijs is inclusief bezorgkosten.

Deze trendy houten kerstboom is gemaakt van glad geschaafde en zwarte steigerplanken met een dikte van 2.8 cm. Deze fraaie houten kerstboom antraciet dicht heeft een hoogte van 170 cm en een maximale breedte van ca. 100 cm. De dichte houten kerstboom is opgebouwd uit 8 antraciet gespoten (RAL kleur 7016) steigerplanken met een hoogte van 17 cm. Met deze antracieten houten kerstboom haalt u echt iets bezijnders in huis tijdens de kerst. 

Iets bijzonders

Zoekt u iets bezonders met kerst? Met deze trendy houten kerstboom in de kleur zwart haalt u een ware eyecather is huis met een warm uitstraling. De houten kerstboom is naar eigen smaak te versieren met decoratie die o.a. kan worden geplaatst op de meegeleverde aflegplankjes, die eveneens dubbel zwart zijn gespoten. Dit model houten kerstboom van 170 cm hoog is bij Gadero ook exclusief verkrijgbaar Met Led Verlichting. Deze vindt u o.a. op de pagina bij Alternatieven voor dit product.

Montage instructie

De houten kerstboom wordt standaard geleverd inclusief robuuste stam, voet en aflegplankjes in de kleur zwart. Op de vijf aflegplankjes kunt u uw kerstversieringen plaatsen. Voor het opzetten van deze kerstboom van steigerplanken in de kleur zwart dient u enkel de voet, de top en de 5 aflegplankjes te monteren. Bevestigingsmaterialen en montage handleiding worden meegeleverd. Deze voordelige kerstboom neemt door zijn ontwerp weinig ruimte in beslag en is daardoor ook eenvoudig op te ruimen na de kerst.

Op=Op 

Houten Kerstboom zwart Dicht Hoogte 170 cm met 5 aflegplankjes is exclusief verkrijgbaar, kortom OP=OP! Meer dan 10 stuks? Bel of e-mail ons voor een zakelijke offerte.

Let op! De kopte kanten van de planken van deze houten boom zijn niet meegespoten. Desgewenst kunt u onbehandelde kanten zelf behandelen met de kleur zwart.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Steigerhout zwart Houten Kerstboom Antraciet Dicht 170 cm hoogteHouten Kerstboom Steigerhout zwart Dicht hoogte 170 cm Steigerplank Glad Geschaafd Dubbel Antraciet Zwart Gespoten 2.8 cm dikte   |   Gratis bezorging Ruim op voorraad
€ 68,95 per stuk incl. btw