Houten saunahuisje Nordin Karibu 369x309x240cm met voorruimte

Productnummer: DE982   |   Zeer veel natuurlijker lichtinval   |   Inclusief drie banken   |   Drie vrij te plaatsen ramen

€ 6.479,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Saunakachel Karibu
Samenstelling Sluiten
  • € 6.479,95 Standaardproduct Houten saunahuisje Nordin Karibu 369x309x240cm met voorruimte
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten saunahuisje Nordin Karibu 369x309x240cm met voorruimte

  • Zeer veel natuurlijke lichtinval
  • 5 jaar garantie op het hout en de constructie
  • Met luxe ontspanningsruimte
  • Grote schuifdeur met lichtpanelen

Houten saunahuisje Nordin Karibu 369x309x240cm met voorruimte

Wilt u een buitensauna met ontspanningsruimte, of een ontspanningsruimte met sauna? De Karibu Nordin is zeker dat laatste. Natuurlijk heeft dit saunahuis een heerlijke binnensauna waar u lekker kunt ontspannen. Echter, met de grote luxe ruimte aan de voorkant is het gebruiken van de sauna natuurlijk optioneel. De grote glazen dubbele deur en twee grote raampanelen zorgen bij de Nordin buitensauna voor bijzonder veel natuurlijke lichtinval. Deze ramen zijn tevens te kantelen voor frisse lucht en ventilatie van het saunahuis. Wilt u de sauna in? Met een luxe bronsglazen deur wordt de saunaruimte afgescheiden van de voorruimte. Kleed uw saunahuis aan met handige accessoires en verlichting voor een nog luxere wellnessbeleving.

Leuk feitje! Per verkochte Nordin geeft Karibu 500 bijen een veilig huis. Zo kunt u dus genieten van een sauna en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan onze planeet.

Volledige ontspanningsruimte

Met zijn natuurlijke lichtinval en grote oppervlak voelt het Nordin saunahuis als een extra woonruimte. 

Zo kunt u van de voorruimte bijvoorbeeld een volledige ontspanningsruimte van maken. Genoeg ruimte voor fitnessaparatuur, een kast met accessoires of wat u maar wilt. Even geen zin in een sauna maar wel even ontspannen? Zet er een comfortabele stoel neer en een platenspeler om even te genieten van muziek. Richt deze voorkamer in op de manier zoals u wilt. Een persoonlijkere saunabeleving zult u nergens anders vinden.

Wat wordt er meegeleverd?

Standaard is de Nordin houten sauna voorzien van drie voorgemonteerde zit- en ligpanelen. Zo kunt u gemakkelijk met 3 personen tegelijk gebruik maken van de sauna. Met twee personen tegelijk kunt u er languit in liggen. De Karibu Nordin saunahut is voorzien van een massief houten vloer met groef en veer. Bij de het saunahuis wordt eveneens een beschermkast meegeleverd waar u uw saunakachel op kunt plaatsen. 

Tip! Niet meegeleverd, maar wel aanbevolen zijn de hoofd- en beensteunen zodat u nog comfortabeler ligt.

Elektra sauna

Kiest u voor een sauna in de tuin, dan heeft u ook een elektrische aansluiting nodig. Bij gebruik van een houtkachel kan dit een simpele aansluiting zijn zodat u verlichting kan aansluiten of bijvoorbeeld een radio. Wanneer u gebruik maakt van een elektrische kachel dan heeft u in sommige gevallen een krachtstroom aansluiting nodig. Elektra en kabels worden niet meegeleverd met uw sauna of kachel die dient u zelf aan te schaffen. U doet er goed aan voor de montage van de sauna na te denken over eventuele elektra, nu kunt u kabels nog weg werken in de grond, dit zal na het plaatsen van de sauna een stuk lastiger worden.

Binnen- en buitendeur

De Nordin is een buitensauna van hout met een grote dubbele deur met glazen panelen. Deze deur met een afmeting van 142x182cm heeft twee grote glazen vensters voor veel natuurlijke lichtinval. Daarbij geeft het de saunahut een moderne en vriendelijke uitstraling die zeer goed matcht met het exterieur. Aan de binnenkant worden de voorruimte en de saunaruimte afgescheiden met een luxe bronsgetinte glazen deur. Zo heeft deze houten buitensauna van binnen en van buiten een bijzonder aangename uitstraling.

Welke kachel heb ik nodig?

Omdat een sauna-ervaring een persoonlijke beleving is, worden er standaard geen kachels en accessoires meegeleverd. Zo kunt u de Finse sauna volledig naar eigen wens inrichten en de saunakachel kiezen die het beste bij uw situatie past. Vanwege de sauna-inhoud van 8,6 m3 is een elektrische saunakachel van 9 watt minimaal aan te raden om de ruimte goed op te warmen.

Sauna-accessoires

Er zijn vele mogelijkheden om de saunabeleving in uw houten Finse buitensauna te verbeteren. Denkt u bijvoorbeeld aan een volledige accessoireset of een aromakom met zoutkristallen om de lucht te verreiken. Wanneer u ook in de avonduren gebruikt wilt maken van de saunahut, kunt u het saunahuis uitbreiden met verlichting naar eigen wens. Wilt u muziek luisteren in de sauna? Ook dat is mogelijk met speciale saunaluidsprekers. Dankzij de grote voorruimte is een opbergkast zeer geschikt voor deze Karibu Nordin. Kijkt u bij onze sauna-accessoires zodat u de buitensauna van hout volledig persoonlijk kunt inrichten. 

Behandeling en dakbedekking

Standaard wordt het Karibu Nordin houten buitensauna geleverd met dakbedekking. Als dakbedekking leveren we drie rollen zelfklevende dakfolie voor huisjes met een plat dak. Deze dakbedekking is eenvoudig zelf aan te brengen. De buitenkant van het saunahuis is onbehandeld. We raden aan om het saunahuis te behandelen met beits of een dekkende coating De binnenkant is onbehandeld en dient, vanwege de hoge temperaturen in het saunahuis, onbehandeld te blijven.

Levertijd

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). De Nordin houten buitensauna wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Karibu Nordin sauna Houten saunahuisje Nordin Karibu 369x309x240cm met voorruimte   |   Zeer veel natuurlijker lichtinval   |   Inclusief drie banken   |   Drie vrij te plaatsen ramen Op voorraad
€ 6.479,95 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!