Saunakachel Karibu 9kW met Classic bediening

Productnummer: KA922   |   Met luxe externe bediening   |   Geschikt voor alle Karibu saunahuisjes

€ 649,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 13,81 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Saunakachel Karibu 9kW met Classic bediening

  • Gemakkelijk aan de wand te bevestigen
  • Inclusief 18kg saunastenen
  • Met Classic extern bedieningspaneel
  • Gemaakt van thermisch staal
  • Niet geschikt voor kleine sauna's
  • Werkt op krachtstroom 400V

Saunakachel Karibu 9kW met Classic bediening

Wilt u een Finse sauna met grootste gebruiksgemak? Dan is deze Karibu 9kW elektrische saunakachel met Classic externe bediening, een uitstekende keuze! U kunt de Karibu 9kW elektrische saunakachel plaatsen in elk Karibu saunahuis. Met de externe Classic bediening is de sauna door elke bezoeker gemakkelijk in te regelen. Heeft een Finse sauna van een ander merk dan Karibu? Dan adviseren we de kachel aan voor saunahuizen met een grotere inhoud dan 7m3.

Classic bediening

Met de Classic bediening van Karibu is het inregelen van de sauna een peulenschil. Dit bedieningspaneel heeft een tijdloos design en past hierdoor zowel in moderne als traditionele saunahuizen. U kunt de bediening ophangen in de koele ruimte van de sauna. De Classic is voorzien van een tijdschakelaar, temperatuurregeling en een lichtschakelaar. U kunt de bediening bedraad aansluiten aan de Karibu saunakachel en de saunaverlichting. Met de bijgeleverde Classic bediening is de temperatuur in te regelen van 50 tot 105 graden Celsius. 

Wat zit bij de saunakachel?

Omdat de buitenmantel van de Karibu saunakachel is gemaakt van thermisch gealuminiseerd staal, hoeft u geen vuurvaste plaat meer in te bouwen. Wel is er een 400 volt krachtstroom aansluiting nodig. We leveren standaard 18kg aan groenstenen met uw bestelling mee. Er wordt een drie meter lange aansluitkabel meegeleverd om het bedieningspaneel met de kachel te verbinden.

Aansluiten Saunakachel Karibu

Om deze Karibu 9kW Saunachel met externe bediening Classic in gebruik te kunnen nemen, heeft u ook de juiste stroomkabels nodig die niet standaard wordt meegeleverd. Voor het aansluiten van deze Saunakachel met externe bediening heeft u een Siliconenkabelset voor 9kW Saunakachels Karibu met externe bediening nodig. Deze stroomkabelset bestaat uit twee kabels en vindt u bij de bijbehorende producten rechts op de pagina.

Let op! De montage en de elektrische aansluiting van de sauna-inrichting en ander elektrisch materieel mogen enkel door een erkende elektrovakmensen worden uitgevoerd.

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Karibu saunakachel Classic Saunakachel Karibu 9kW met Classic bediening   |   Met luxe externe bediening   |   Geschikt voor alle Karibu saunahuisjes Op voorraad
€ 649,95 Per stuk incl. BTW