Logo Gadero
service

Saunakachel Karibu 9kW met Classic bediening

Productnummer
KA922
Met luxe externe bediening
Geschikt voor alle Karibu saunahuisjes
KaribuSaunakachelClassic
SaunakachelEASYbediening9KW
ClassicBedieningKaribuSaunakachel
GroenstenenKaribuSauna

579,95

incl. BTW

Op voorraad
Details
Diepte
37 cm
Breedte
41 cm
Hoogte
50 cm
Materiaalsoort
RVS
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Gemakkelijk aan de wand te bevestigen

  • Inclusief 18kg saunastenen

  • Met Classic extern bedieningspaneel

  • Gemaakt van thermisch staal

  • Niet geschikt voor kleine sauna's

  • Werkt op krachtstroom 400V

Specificaties

Materiaalsoort
RVS
Materiaal
Staal
Product type
Sauna Accessoires
Offerte knop
Ja
Kleur
RVS kleur
Breedte
41 cm
Diepte
37 cm
Hoogte
50 cm
Afmetingen
41 x 37 x 50 cm

Saunakachel Karibu 9kW met Classic bediening

Gaat u een Finse sauna plaatsen en bent u nog opzoek naar een saunakachel? Dan is deze Karibu 9kW elektrische saunakachel met Classic externe bediening, een uitstekende keuze! U kunt de Karibu 9kW elektrische saunakachel plaatsen in elk Karibu saunahuis. Met de externe Classic bediening is de sauna eenvoudig in te regelen. Heeft u een Finse sauna van een ander merk dan Karibu, dan adviseren wij de kachel aan voor saunahuizen met een grotere inhoud dan 7m3.

Classic bediening

Met de Classic bediening van Karibu is het inregelen van de sauna een peulenschil. Dit bedieningspaneel heeft een tijdloos design en past hierdoor zowel in moderne als traditionele saunahuizen. U kunt de bediening ophangen in de koele ruimte van de sauna. De Classic bediening is voorzien van een tijdschakelaar, temperatuurregeling en een aansluiting voor saunaverlichting. U kunt de bediening bedraad aansluiten aan de Karibu saunakachel en de saunaverlichting. Met de bijgeleverde Classic bediening is de temperatuur in te regelen van 50 tot 105 graden Celsius.

Wat zit er bij de saunakachel?

Omdat de buitenmantel van de Karibu saunakachel is gemaakt van thermisch gealuminiseerd staal, hoeft u geen vuurvaste plaat meer in te bouwen. Wel is er een 400 volt krachtstroom aansluiting nodig. We leveren standaard 18kg aan groenstenen met uw bestelling mee. Deze saunakachel heeft een afmeting van 41 x 37 x 50 cm.

Aansluiten saunakachel Karibu

Om deze Karibu 9kW saunakachel met externe bediening Classic in gebruik te kunnen nemen, heeft u ook de juiste stroomkabels nodig die niet standaard wordt meegeleverd. Voor het aansluiten van deze saunakachel met externe bediening heeft u een Siliconenkabelset voor 9kW saunakachels van Karibu met externe bediening nodig. Deze stroomkabelset bestaat uit twee kabels en vindt u bij de bijbehorende producten.

Let op! De montage en de elektrische aansluiting van de sauna-inrichting en ander elektrisch materiaal mogen enkel door een erkende elektro vakman worden uitgevoerd.