Karibu 9kW Bio-combikachel met EASY bediening

Productnummer: KA924   |   Geïntegreerde stoomfunctie   |   Geschikt voor alle Karibu saunahuisjes

€ 779,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Karibu 9kW Bio-combikachel met EASY bediening

  • Met geïntegreerde stoomfunctie
  • Inclusief 18kg saunastenen
  • Voorzien van Easy bedieningspaneel
  • Gemaakt van thermisch staal
  • Niet geschikt voor kleine sauna's
  • Werkt op krachtstroom 400V

Karibu 9kW Bio-combikachel met EASY bediening

Heeft u een klassieke Finse sauna en wilt u zowel de verwarming als het stomen gemakkelijk combineren? Dat kan met de Bio-combikachels van Karibu! Deze 9kW elektrische saunakachel heeft een geïntegreerde verdamper met afloop. Op die manier kunt u 4 liter water verdampen en direct met uw stoombad beginnen. Voor extra sfeer heeft de bio saunakachel een reservoir voor etherische olieën. Hiermee creëert u een geurige beleving naar eigen wens.

Saunakachel Eigenschappen

De karibu bio-combikachel heeft een buitenmantel van hoogwaardig roestvrijstaal. Aan de binnenkant zit een thermischealuminium binnenmantel, om het gekraak tot een minimum te beperken. De achterwand en de elektrische schakelkast zijn gemaakt van thermisch gealuminiseerd staal. Door het compacte formaat van 41x50x37cm neemt de kachel weinig ruimte in in uw Finse sauna.

EASY bediening

Met de EASY bediening van Karibu is het inregelen van de sauna een peulenschil. U kunt de bediening ophangen in de koele ruimte van de sauna. De Easy is voorzien van een tijdschakelaar, temperatuurregeling en een lichtschakelaar. U kunt de bediening bedraad aansluiten aan de Karibu saunakachel en de saunaverlichting.

Wat zit bij de saunakachel?

Omdat de buitenmantel van de Karibu saunakachel is gemaakt van thermisch gealuminiseerd staal, hoeft u geen vuurvaste plaat meer in te bouwen. Wel is er een 400 volt krachtstroom aansluiting nodig. We leveren standaard 18kg aan groenstenen met uw bestelling mee. Met de bijgeleverde EASY bediening is de temperatuur in te regelen van 40-100 graden Celsius.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Karibu saunakachel EASY Karibu 9kW Bio-combikachel met EASY bediening   |   Geïntegreerde stoomfunctie   |   Geschikt voor alle Karibu saunahuisjes Op voorraad
€ 779,95 Per stuk incl. BTW

MEGA Karibu actie: 10% korting!

Nog dagen uren en minuten!