Logo Gadero
service

Karibu 9kW Bio-combikachel met EASY bediening

Productnummer
KA924
Geïntegreerde stoomfunctie
Geschikt voor alle Karibu saunahuisjes
BioCombikachelEASYKaribu
SaunaKachelKaribu
BioCombiSaunaKachelKaribu
BioCombiSaunakachel
GroenstenenKaribuSauna

879,95

incl. BTW

10 stuks op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Diepte
37 cm
Breedte
41 cm
Hoogte
50 cm
Materiaalsoort
RVS
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Met geïntegreerde stoomfunctie

  • Inclusief 18kg saunastenen

  • Voorzien van Easy bedieningspaneel

  • Gemaakt van thermisch staal

  • Niet geschikt voor kleine sauna's

  • Werkt op krachtstroom 400V

Specificaties

Materiaalsoort
RVS
Materiaal
Staal
Product type
Sauna Accessoires
Offerte knop
Ja
Kleur
Grijs
Breedte
41 cm
Diepte
37 cm
Hoogte
50 cm
Afmetingen
41 x 37 x 50 cm

Karibu 9kW Bio-combikachel met EASY bediening

Heeft u een klassieke Finse sauna en wilt u zowel de verwarming als het stomen gemakkelijk combineren? Dat kan met de Bio-combikachels van Karibu! Deze 9kW elektrische saunakachel heeft een geïntegreerde verdamper met afloop. Op die manier kunt u 4 liter water verdampen en direct met uw stoombad beginnen. Voor extra sfeer heeft de bio saunakachel een reservoir voor etherische oliën. Hiermee creëert u een geurige beleving naar eigen wens.

Saunakachel eigenschappen

De karibu bio-combikachel heeft een buitenmantel van hoogwaardig roestvrijstaal. Aan de binnenkant zit een thermische aluminium binnenmantel, om het gekraak tot een minimum te beperken. De achterwand en de elektrische schakelkast zijn gemaakt van thermisch gealuminiseerd staal. Door het compacte formaat van 41 x 37 x 50 cm neemt de kachel weinig ruimte in in uw Finse sauna.

EASY bediening

Met de EASY bediening van Karibu is het inregelen van de sauna een peulenschil. U kunt de bediening ophangen in de koele ruimte van de sauna. De EASY bediening is voorzien van een tijdschakelaar, temperatuurregeling en een lichtschakelaar. U kunt de bediening bedraad aansluiten aan de Karibu saunakachel en de saunaverlichting. De temperatuur is in te stellen tussen de 10 en 100 graden Celsius.

Wat zit bij de saunakachel?

Omdat de buitenmantel van de Karibu saunakachel is gemaakt van thermisch gealuminiseerd staal, hoeft u geen vuurvaste plaat meer in te bouwen. Wel is er een 400 volt krachtstroom aansluiting nodig. We leveren standaard 18kg aan groenstenen met uw bestelling mee. Met de bijgeleverde EASY bediening is de temperatuur in te regelen van 10-100 graden Celsius.

Aansluiten Bio-combikachel

Om deze Karibu 9kW Bio-Combikachel met externe bediening Easy in gebruik te kunnen nemen, heeft u ook de juiste stroomkabels nodig die niet standaard wordt meegeleverd. Voor het aansluiten van deze Bio-combi Saunakachel met externe bediening heeft u een Siliconenkabelset voor Karibu 9kW Bio-combikachels met externe bediening nodig. Deze stroomkabelset bestaat uit twee kabels en vindt u bij de bijbehorende producten.

Let op! De montage en de elektrische aansluiting van de sauna-inrichting en ander elektrisch materieel mogen enkel door erkende elektrovakmensen worden uitgevoerd.