Keramische tegel Kera Twice 60x60x5 cm Patron

Productnummer: EX2000709   |   Eenvoudig te leggen in zandbed   |   Vorstbestendig

€ 58,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische tegel Kera Twice 60x60x5 cm Patron

  • Kleurvast, krasvast, slijtvast
  • Zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk
  • Leg gemak van betontegels
  • Niet aftrillen
  • Niet geschikt voor oprit

Keramische tegel Kera Twice 60x60x5 cm Patron

Met de Kera Twice 60x60x4cm Patron haalt u luxe in huis voor een betaalbare prijs! Deze prachtige terrastegels van Excluton combineert het beste van keramiek met de voordelen van betontegels. De toplaag is gemaakt van gerecycled, keramische materiaal uit Italië, wat ervoor zorgt dat de tegel kleur-, kras- en slijtvast is. Dit maakt de tegels erg milieuvriendelijk en duurzaam. U kunt dus nog jaren genieten van uw nieuwe terras en dat met zeer weinig onderhoud. Door deze keramische toplaag zijn de tuintegels zeer vuilwerend en vorstbestendig. 

Leg gemak van beton

Omdat de keramische toplaag is gehecht op een betonnen onderlaag geniet u van de voordelen die het leggen van betontegels u biedt ten opzichte van massieve keramische tegels. De Kera Twice heeft door zijn betonnen onderlaag geen speciale ondergrond nodig en kan op een standaard zandbed worden gelegd. Door deze onderlaag zijn de tegels ook aanzienlijk lichter waardoor u ze makkelijker zelf kunt leggen en hiermee de kosten besparen van een hovenier of stratenmaker die bij de aanleg van massieve keramische tegels wel wordt aangeraden. Ook zijn ze door hun lichte gewicht geschikt voor een dakterras. Gebruik deze tegels echter niet voor uw oprit. De dunne toplaag is erg kwetsbaar onder dergelijke zware belasting en kan breken. Tril deze tuintegels ook niet af. 

Voor tips en een uitgebreid stappenplan voor het aanleggen van uw terras verwijzen wij u graag door naar onze blog of bekijk bovenstaande video! Zorg ervoor dat u goed uitgerust te werk gaat in uw tuin en bestel ook uw zand, opsluitbanden, voegmiddel en waterafvoer in onze webshop. 

Bent u toch op zoek naar een andere variant van deze tegel? Bekijk dan ons volledig assortiment Kera Twice keramische tegels. Is dit toch niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ook ons aanbod keramische tegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische tegel Kera Twice 60x60x4 cm Patron Keramische tegel Kera Twice 60x60x5 cm Patron   |   Eenvoudig te leggen in zandbed   |   Vorstbestendig Op voorraad
€ 58,94 Per m2 incl. BTW