Logo Gadero
service

Keramische tegel Kera Twice 60x60x5 cm Cerabeton Gold

Productnummer
EX2000724
Kleur-, kras- en slijtvast
Zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam
2000724
2000724_1
Per m2

69,36

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Luxe uitstraling in uw tuin

  • Kleur-, kras-, en slijtvast

  • Eenvoudig te leggen in zandbed

  • Niet af te trillen

  • Niet geschikt voor oprit

Specificaties

Gewicht
101,25 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

Keramische tegel Kera Twice 60x60x5 cm Cerabeton Gold

Met de Kera Twice 60x60x5 cm Cerabeton Gold van A-merk fabrikant Excluton brengt u het beste van Italiaans keramiek met de voordelen van Hollands beton naar uw tuin! De toplaag van deze tuintegel is gemaakt van gerecycled keramische materiaal. Dit zorgt ervoor dat uw nieuwe terras kleur-, kras- en slijtvast is. Tuinmeubilair kunnen deze tegels vrijwel niet beschadigen dus u kunt nog jaren van uw nieuwe terras genieten alsof deze nog nieuw is! Let wel op dat u deze tegels niet gebruikt op uw oprit en dat u ze niet af trilt. Onder dergelijke zware belastingen kunnen de tegels namelijk wel breken.

Luxe uitstraling van keramiek, leg gemak van beton

Deze terrastegels zijn naast milieuvriendelijk ook nog eens erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De toplaag is namelijk vuilwerend en vorstbestendig. Door de betonnen onderlaag hebben deze tegels een relatief licht gewicht. Dit heeft als voordeel dat ze in een standaard zandbed kunnen worden gelegd, waar massieve keramieken tegels een speciale, gestabiliseerd zandbed vereisen. Dit is ingewikkeld om te leggen en wordt dan ook aangeraden om dit te laten doen door een ervaren hovenier of stratenmaker. Hetzelfde geldt voor het leggen van deze prachtige terrastegels. Massieve keramische tegels zijn ontzettend zwaar en het wordt daarom aangeraden om dit te laten doen door een professional. De Kera Twice Cerabeton Gold kunt u wel makkelijk zelf leggen door het lichtere gewicht van de tegel. En deze tegels zijn ook nog eens geschikt voor een dakterras.

Zoekt u dezelfde voordelen, maar in een andere tegel? Neem dan eens een kijkje in ons volledige aanbod Kera Twice keramische tegels. Bent u nog niet overtuigd van de voordelen die Kera Twice u biedt? Bekijk dan ons ruime assortiment keramische tegels. Om direct aan de slag te kunnen in uw uw bestelt u bij Gadero ook uw bestrating toebehoren zoals zand, voegmiddel, opsluitbanden en waterafvoer.